پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 16
کد خبر: ۳۰۰۸۷۱
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۰
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم با تاکید بر اینکه در ترم تحصیلی جدید گفت: اگر دانشجویی نیاز به لپ تاپ یا گوشی گوشمند برای آموزش مجازی دارد می‌تواند وام دریافت کند مشروط به اینکه تاییدیه معاونت دانشجویی دانشگاه را بگیرد.
شعار سال: آقای ناصر مطیعی افزود: هیئت امناء صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پنج نوع وام را مورد تأیید قرار داده که یکی از آن‌ها وام ضروری است و این وام ضروری برای حوادث غیرمترقبه و رویداد‌هایی که برای دانشجو روی می‌دهد که نیازمند لوازم پر هزینه است در نظر گرفته شده است.
او با بیان این که در سال تحصیلی پیش رو آموزش مجازی در اولویت دانشگاه‌ها قرار گرفته است، گفت: تعدادی از دانشجویان برای استفاده از آموزش مجازی نیازمند ابزار هوشمند مانند تلفن همراه، تبلت یا لپ تاپ هستند و می‌توانند از طریق این وام ضروری این لوازم پرهزینه آموزشی را تهیه کنند.
آقای مطیعی با بیان این که معاون دانشجویی دانشگاه باید در جریان دریافت وام خرید لپ تاپ و گوشی هوشمند باشد، افزود: تأیید معاونت دانشجویی دانشگاه یک ضرورت و اولویت محسوب می‌شود، چون این وام به اندازه‌ای نیست که به همه دانشجویان تعلق بگیرد بنابر این با توجه به تأیید معاونت دانشجویی دانشگاه این وام به دانشجویان پرداخت می‌شود.
او در خصوص سقف پرداخت این وام گفت: در گذشته وام ضروری سقف آن یک میلیون تومان بوده و برای دانشجویان توان خواه یا نابینایان و یا دانشجویانی که دچار ناتوانی‌های جسمی هستند این وام تا سقف ۳ میلیون تومان داده می‌شد، اما هم اکنون سقف این وام برای همه دانشجویان افزایش یافته است.
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: بعد از این که ثبت نام‌ها صورت گرفت و دانشجو بودن دانشجویان در سامانه دانشگاه محرز شد بخشنامه صندوق رفاه به دانشگاه‌ها در خصوص زمان آغاز و پایان دریافت وام ابلاغ می‌شود و دانشجویان با مراجعه به سامانه صندوق رفاه می‌توانند برای دریافت این وام ثبت نام کنند، بنابر این نیازی به حضور دانشجو در دانشگاه و یا در صندوق رفاه نیست و سلسله مراتب به صورت سیستمی انجام می‌شود و درخواست دانشجو به صندوق رفاه وزارت علوم تحقیقات و فناوری ارسال می‌شود و پس از بررسی‌ها وام خرید لپ تاپ و گوشی هوشمند به دانشجویان تعلق می‌گیرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، کد خبر:۸۰۱۰۹۲، www.irinn.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین