پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 27
کد خبر: ۳۰۳۲۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳
طی برگزاری جلسه‌ای در مجلس شورای اسلامی، دستگاه‌های نظارتی و امنتی خلعیت صاحبان فعلی نیشکر هفت تپه را پذیرفتند و تا اواخر آبان ماه قرارداده آن‌ها فسخ و مدیریت جدید جایگزین می‌شود.

شعار سال: محمد کعب عمیر  با اشاره به برگزاری جلسه‌ای در مجلس شورای اسلامی در خصوص شرایط پیش‌آمده برای شرکت نیشکر هفت‌تپه اظهار کرد: روز چهارشنبه نهم مهر با حضور نیکزاد نایب رئیس مجلس و اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، نماینده دیوان محاسبات و بازرسی و دستگاه‌های دولتی (معاون پارلمانی وزیر اقتصاد و مدیرعامل سازمان خصوصی و معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی) جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت نیشکر هفت‌تپه برگزار شد و دستگاه‌های نظارتی و امنیتی خلعیت صاحبان فعلی را پذیرفتند و مقرر شد تا ۴۵ روز دیگر (تقریباً اواخر آبان) جایگزین مالک فعلی معرفی شود.

 تاکنون نزدیک به هشت جلسه با هدف پیگیری حق و حقوق کارگران هفت‌تپه در مجلس شورای اسلامی برگزار شده، اما جلسه دیروز چند مصوبه داشت. نخست آنکه تا نیمه آبان ماه حداقل سه هزار هکتار نیشکر کشت شود چرا که اگر کشت صورت نگیرد ادامه حیات کارخانه منتفی می‌شود.

از آنجا که تاکنون حدود سه ماه حقوق کارگران عقب افتاده است مقرر شد؛ تا ۱۵ مهرماه حقوق و اضافه کاری تیرماه و مردادماه پرداخت شود.

همچنین که از آنجا که مطابق نظر مسئولان حاضر در جلسه اعم از نمایندگان سازمان دیوان محاسبات، سازمان خصوصی‌سازی، وزارت اقتصاد، وزارت اطلاعات و… متولیان فعلی اهلیت ادامه تصدی و مدیریت شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه را ندارند، مقرر شد؛ تا یک و نیم ماه آینده قرارداد شرکت با آن‌ها فسخ و مدیریت جدید جایگزین شود.

به گفته نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به دنبال پیگیری‌های مجلس دفترچه بیمه تأمین اجتماعی کارگران تا آخر سال تمدید شده است.

شعار سال با اندکی تلخیص اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر،تاریخ انتشار خبر: ۱۰ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۵۰۳۷۵۱۶،

www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
0
0
امیدواریم حداقل با مدیریت جدید اوضاع هفت تپه یکم بهبود پیدا کنه و کارگر ها بتونن یه نفس راحت بکشن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین