پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۳۲۱۳۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۱
یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با بیان اینکه بخش زیادی از کالا‌های اساسی که با ارز یارانه‌ای وارد کشور می‌شود هیچ نفعی برای مردم نداشته است، گفت: متاسفانه اختلاف ارز یارانه‌ای و آزاد به جیب عده‌ای می‌رود و این قطعا فساد است.
شعار سال: یحیی آل اسحاق رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با تصریح بر اینکه مسئله ارز یارانه‌ای یا ۴۲۰۰ تومانی چالش‌های زیادی را در حوزه اقتصادی برای کشور از مدت‌ها پیش به وجود آورده است، گفت: البته نمی‌توان به این مسئله از یک زاویه نگاه کرد، زیرا اگر فقط ارز را با قیمت آزاد وارد کنیم، دارو‌ها و خیلی از کالا‌های اساسی را باید با پنج برابر قیمت وارد کشور کنیم.

وی افزود: تخصیص ارز یارانه‌ای به کالای اساسی و دارو با توجه به قدرت مردم یک وجه است و وجه دیگر این است که دولت این ارز را پرداخت می‌کند، اما آن کالا به دست مردم نمی‌رسد. اشکال اصلی در رابطه با نظام توزیع، نظارت و قیمت گذاری است وگرنه بانک مرکزی اعلام کرده است هشت میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی ارز یارانه‌ای پرداخت کرده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با بیان اینکه بخش زیادی از کالا‌های اساسی که وارد می‌شود بر اساس ارز یارانه‌ای محاسبه نمی‌شود و در واقع هیچ نفعی برای مردم نداشته است، تصریح کرد: متاسفانه اختلاف ارز یارانه‌ای و آزاد به جیب عده‌ای می‌رود و این قطعا فساد است.

وی در عین حال عنوان کرد: اینکه اعلام کنیم پرداخت ارز یارانه‌ای برای کالا‌های اساسی و دارویی اشتباه است، به این مفهوم است که مردم دارو را به قیمت بالاتر بخرند. اگر قرار است چنین طرحی اجرا شود باید مابه التفاوت آن را به مردم پرداخت کرد. همه قبول داریم که در پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی فساد صورت گرفته است و نفع آن به مردم نرسیده است.

آل اسحاق با تاکید بر اینکه راه حل ارز یارانه‌ای این است که بر نظام توزیع نظارت دقیق داشته باشیم، اظهار کرد: نه تنها در مسئله ارز یارانه‌ای که در همه موارد نظام توزیع کشور همین مشکل را دارد. به عنوان مثال به گوجه فرنگی و بادمجان و دیگر محصولات از جمله سبزیجات و میوه جات ارز تعلق نمی‌گیرد، اما شاهد افزایش قیمت آن‌ها هستیم. این نشان می‌دهد مشکل اصلی در نظام توزیع کشور است.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اعتماد آنلاین، تاریخ انتشار:  19 دی ۱۳۹۹، کد خبر: 457367، etemadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
0
0
همون عده خاص با اختلاس هاشون کشور رو نابود کردند و نقدینگی کشور به باد رفته
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین