پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۲۷۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۱
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: مهم‎‌ترین مشکل هوا در عسلویه و کنگان مشعل‌سوزی (فلر) و بوی نامطبوع است که پیگیری‌های لازم برای حل این مشکلات در دست انجام است.

شعار سال: فرهاد قلی نژاد به رسانه‌ها اعلام کرد: منطقه ویژه اقتصادی پارس در جنوب استان بوشهر از مناطق مهم اقتصادی کشور به شمار می‌رود که برای حفظ توسعه پایدار پیشگیری از آلودگی‌های محیط زیست و تامین سلامت شهروندان، توجه به قوانین محیط زیست و انجام اقدامات پیشگیرانه در این منطقه ضروری است.
 
وی بیان کرد: تا پیش از این نیز انبار روباز گوگرد یکی از منابع آلاینده محیط زیست عسلویه و از نگرانی‌های مردم این شهرستان و اداره کل حفاظت محیط زیست بود.
 
 قلی‌نژاد ادامه داد: در این زمینه با ورود دادستان عسلویه و تعیین ضرب‌الاجل دوماهه برای مسئولان جمع‌آوری و گوگرد به انبارهای مکانیزه انتقال یافت.

وی اضافه کرد: حل مشکلات زیست محیطی در عسلویه و کنگان از اولویت‌های مهم سازمان حفاظت محیط زیست محسوب می‌شود.
 
وی افزود:  امیدواریم با اجرای طرح جامع کاهش و رفع آلودگی‌های محیط زیست مصوب هیات دولت و کارگروه ملی کاهش آلودگی‌های محیط زیست با همکاری بین مسئولان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، محیط زیست و دادگستری آلودگی‌های محیط زیست در مناطق جنوبی استان به کمترین میزان ممکن برسد.

 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری زیست آنلاین  ، تاریخ انتشار: 25 اردیبهشت 1400، کدخبر: 84445، www.zistonline.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۷
0
0
ما هم امیدواریم که این مشکلات بزودی حل شوند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین