پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۹۹۷۰
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۴
خبرگزاری ریانووستی روز جمعه به نقل از گزارش شرکت تسلیحاتی آرسنال زیرمجموعه شرکت دولتی فضایی روس کوسموس (سازنده این سامانه) نوشت: سامانه فضایی ضدماهواره روسیه، «اوس» نام دارد و می‌تواند با تولید اشعه الکترومغناطیسی، هر نوع دستگاه فضایی در مدار پیرامون کره زمین ازجمله ماهواره‌ها را از کار بیندازد.

شعار سال: روسیه دستگاه لیزری -هسته ای ساخته است که می تواند ماهواره های دشمن را در مدار زمین از کار بیندازد.
 
خبرگزاری ریانووستی روز جمعه به نقل از گزارش شرکت تسلیحاتی آرسنال زیرمجموعه شرکت دولتی فضایی روس کوسموس (سازنده این سامانه) نوشت: سامانه فضایی ضدماهواره روسیه، «اوس» نام دارد و می تواند با تولید اشعه الکترومغناطیسی، هر نوع دستگاه فضایی در مدار پیرامون کره زمین ازجمله ماهواره ها را از کار بیندازد.
 
سامانه فضایی «اوس» می تواند به عنوان سامانه پدافند هوایی نیز بکار گرفته شود.
 
این دستگاه به این صورت کار می کند که می تواند از مدار زمین، اهداف هوایی را شناسایی کرده و مشخصات آن را به واحدهای پدافند هوایی ارسال کند که برای نابودی هدف بکار گرفته می شود.
 
 شرکت آرسنال در گزارش خود خاطرنشان کرده است که در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ تحقیقاتی را برای بکارگیری از سامانه اوس برای اهداف تجسسی و ارتباطاتی و استفاده نظامی از تشعشعات لیزری این دستگاه انجام داده است. 
 
روسیه در سالهای اخیر با تشدید رقابت با آمریکا در فضا، به ساخت سامانه های ضدماهواره ای توجه خاص کرده و خرید این دستگاه ها در سفارش های نظامی وزارت دفاع روسیه قرار گرفته است.
 
چندی پیش خبرگزاری اینترفاکس به نقل از یک مقام آگاه در صنایع دفاعی روسیه از آزمایش سامانه ضدماهواره ای این کشور خبر داده و اعلام کرده بود که وظیفه آن از کار انداختن ماهواره های مخابراتی دشمن است.
 
این منبع آگاه که نامی از وی در خبر برده نشده بود گفت که این سامانه با عنوان تیرادا-۲.اس با موفقیت آزمایش خود را پشت سر گذاشته است.

گفته شده است نحوه کار این سامانه ضد ماهواره ای به شکلی است که می تواند از روی زمین ماهواره های واقع در جو را از کار بیندازد.

رسانه روسی همچنین یادآوری کرد که سه سال پیش در همایش نظامی «آرمیا-۲۰۱۸» در مسکو، وزارت دفاع روسیه قراردادهایی را برای خرید این سامانه امضا کرد.
 

آمریکا بارها از دستیابی روسیه به چنین سامانه ای ابراز نگرانی کرده است.
 

 
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار:  18 تیر   1400، کدخبر: ، www.irna.ir،84397895

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین