پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۵۹۹۷
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: لیمو عمانی موجود در غذا خاصیت چاق کنندگی دارد و فشارخون را افزایش می دهد.

شعار سال: یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: لیمو عمانی به وسیله آفتاب یا توسط دستگاه خشک می شود.

وی با بیان اینکه لیمو عمانی که توسط آفتاب خشک شود، حجم ویتامین D بالایی دارد، اظهار داشت: هر چه لیمو عمانی تیره تر باشد ارزش غذایی آن بیشتر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: لیمو عمانی همانند یک اسفنج حجم زیادی از چربی و ادویه غذا را به خود جذب می کند بنابراین افراد به خصوص مبتلایان به فشار و چربی خون باید از خوردن آن خودداری کنند، مصرف مداوم لیمو عمانی موجود در غذا نیز چاق کننده است.

حیدری افزود: پودر لیمو عمانی ارزش غذایی کمتری نسبت به خود آن دارد.همچنین از آن جایی که طبع لیمو عمانی سرد و خشک است بهتر است آن را در ۱۵ دقیقه آخر طبخ غذاهایی که طبع گرمی دارند، مانند آبگوشت به غذا اضافه کنند.

وی مصرف لیمو عمانی را برای مبتلایان به چربی خون مفید دانست و توصیه کرد: افراد می توانند به دمنوش هایی که در زمستان مصرف می کنند، لیمو عمانی را بیفزایند، استفاده از دم کرده گل گاو زبان به همراه لیمو عمانی مانع از افزایش غلظت خون در افراد می شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: مصرف شربت لیمو ترش تازه همراه با عسل برای افرادی که مزاج گرم دارند مفید است، همچنین استفاده از این نوشیدنی به مدت ۶۰ روز سبب لاغری و تقویت معده نیز می شود.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه جامع رسانه ای صدای سلامت، تاریخ 23 دی 95، کد مطلب: 17963: www.sedayesalamat.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین