پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۹۲۸۰
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۸
بعد از گذشت ۲۲۶ روز، تحصن همچنان مقابل آیت الله شیخ عیسی قاسم در منطقه الدراز بحرین ادامه دارد.

شعار سال: تحصن فعالان بحرینی در اعتراض به تعرض به آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین در اطراف منزل وی در منطقه الدراز بعد از گذشت 226 روز همچنان ادامه دارد.


وزارت کشور بحرین در تاریخ 31 خرداد با ادعای این‌که این روحانی برجستۀ شیعی از جایگاه خود برای «خدمت به منافع خارجی و گسترش خشونت فرقه‌ای» سوءاستفاده کرده است، از لغو تابعیت وی خبر داد.

شیخ عیسی قاسم که رهبر معنوی انقلاب بحرین به شمار می‌آید، پس از تاسیس کشور بحرین در سال 1971 از نجف اشرف به این کشور بازگشت و با اکثریت آراء به مجلس راه یافت و تا زمان انحلال آن، عضو مجلس ملی بحرین بود.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنیم، تاریخ انتشار: 13 بهمن 1395، کد مطلب: 1314595:www. tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین