پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۴۷۰۴
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۱
گنبد پیر محله در جنوب شرقی رودسر ،در فاصله ۷ کیلومتری «حسنک سرا»واقع شده است.این بنا فاقد عناصر تزئینی و نمونه یک معماری اصیل و سنتی گیلان است.

شعار سال: این بنا در جنوب شرقی رودسر ،در فاصله ۷ کیلومتری «حسنک سرا»واقع شده است.این بنا فاقد عناصر تزئینی و نمونه یک معماری اصیل و سنتی گیلان است.

رودسراین بقعه دارای یک ایوان کوچک در سمت ورودی و دو اتاق کوچک در طرفین آن است.گنبد خانه به شکل هشت ضلعی و ساده ساخته شده ،سطح آن را با گچ ،اندود کرده اند.با توجه به معماری بقعه از جمله استفاده از قوس های جناقی تیز،پیش آمدگی قرنیزهای فوقانی و نوع گورسازی که شبیه سردابه است .این بنا شباهت به معماری دوره ایلخانی دارد.

رودسر445

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از سایت گردشگری ایران، تاریخ انتشار: -، کد مطلب: -:www. gardeshgariiran. ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین