پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۸۵۲۳
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۷
مایکل فالون در اظهاراتی تند علیه مسکو مدعی شد پس از حمله شیمیایی در ادلب، روسیه مسئول مرگ هر سوری در این کشور است.

شعار سال: در حالی که دولت سوریه هرگونه دخالت در حمله شیمیایی به شهر ادلب را رد کرده، مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس با بیان اینکه روسیه یکی از متحدان اصلی دولت اسد است، اعلام کرد: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه لازم است تعهدات خود را مبنی بر عاری سازی حکومت سوریه از تسلیحات شیمیایی عملی و اسد را وادار به پیروی کامل از روند اعلام شده کند.

وی با بیان اینکه روسیه در منطقه نفوذ بالایی دارد گفت: آنها می‌توانند به کنار گذاشته شدن تسلیحات شیمیایی کمک کنند. در طول چند سال گذشته آنها هرگونه فرصتی برای پایان بخشیدن به جنگ داخلی در سوریه داشته‌اند. اکنون زمان آن رسیده است که روسیه بخشی از راه حل سیاسی در بحران سوریه شود و به طور سازنده در مذاکرات صلح با حمایت سازمان ملل نقش آفرینی می‌کند.

فالون با اشاره به حمله موشکی آمریکا علیه پایگاه هوایی سوریه اضافه کرد: آمریکایی‌ها بر این باورند که هیچگونه ابزار صلح‌آمیز برای توقف اسد که "از سلاح‌های شیمیایی علیه مردم خود استفاده می‌کند" وجود ندارد. ما می‌توانیم به رنج بی‌پایان مردم سوریه پایان دهیم اما فقط و فقط اگر مسکو پیام حملات پنجشنبه شب را به خوبی دریافت کند.

وی مدعی شد: "در حال حاضر روسیه شورای امنیت سازمان ملل را مسدود کرده است و همین مساله باعث شده است که آمریکا با پرتاب موشک‌های خود به دنبال توقف اسد باشد. این حمله پیام بسیار مهمی برای دولت اسد داشت."

او اضافه کرد: "اکنون جرائم جنگی در برابر چشمان روس‌ها اتفاق افتاده است."

فالون در ادامه افزود که وی از تصمیم آمریکا برای حمله موشکی علیه سوری توسط همتای آمریکایی‌اش مطلع شده بود.

او در ادامه اظهاراتش از تصمیم ترامپ حمایت کرد.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی الف، تاریخ انتشار: 20 فروردین 1396، کد مطلب: 460659:www. alef.ir


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین