وی ادامه داد: ایجاد امنیت اقتصادی و توجه به حقوق آنان در قانون اساسی و تعامل درست با دنیا از جمله برنامه های من است.
این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در خصوص فعالیت جمنا نیز گفت: جمنا باید از همه نیروهای انقلاب استفاده می کرد اما محدودتر عمل کرد که امیدواریم این روند اصلاح شود.
نام نویسی از داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری از روز گذشته(سه شنبه) آغاز و تا روز شنبه مورخ 26/1/1396 به مدت پنج روز از ساعت 8 تا 18 در محل وزارت کشور انجام می شود.
براساس اصل 115 قانون اساسی و ماده 35 قانون انتخابات ریاست جمهوری رجال مذهبی و سیاسی واجد شرایطی که دارای شرایط
1- ایرانی الاصل بودن
2- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
3- مدبر و مدیر بودن
4- داشتن حسن سابقه و امانت و تقوی
5- مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور هستند،
شخصا یا از طریق معرفی نماینده تامالاختیار میتوانند جهت اعلام داوطلبی و تکمیل فرم پرسشنامه با همراه داشتن اصل شناسنامه و چهار برگ تصویر کلیه صفحات آن و 12 قطعه عکس 4*6 جدید که در امسال گرفته باشند، به ستاد انتخابات کشور واقع در میدان فاطمی، ابتدای خیابان شهید گمنام، تالار بزرگ کشور مراجعه کنند.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و نخستین میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی 29 اردیبهشت ماه برگزار می شود.
با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی اعتدال، تاریخ انتشار: 23 فرودین 1396، کد مطلب: 167991، www.etedal.ir