پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۶۱۰۸
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۱
مدیرکل دفتر پیش‌دبستانی وزارت آموزش و پرورش از فعالیت غیرقانونی ۳۷۰۰ مرکز پیش‌دبستانی در کشور خبر داد.

شعار سال: رخساره فضلی مدیرکل دفتر پیش‌دبستانی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری که امروز در ساختمان زنده‌یاد علاقه‌مندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، در خصوص نظارت بر مراکز پیش‌دبستانی در کشور اظهار داشت: تا کنون بیش از 13 موسسه و نهاد در کشور درخصوص پیش‌دبستانی خدمات ارائه می‌دادند.

وی با بیان اینکه تمام مراکز پیش‌دبستانی باید از وزارت آموزش و پرورش مجوز فعالیت دریافت کنند، افزود: تعداد این مراکز ۱۲ هزار مرکز هستند که تاکنون 50 درصد آنها از آموزش و پرورش مجوز دریافت نکردند که فعالیت این مراکز غیر قانونی خواهد بود.

فضلی تصریح کرد: البته 2300 روستا مهد وجود دارد که مقرر شده است وزارت تعاون برای اخذ مجوز آنها و دریافت اطلاعات این مراکز اقدام کند و بر این اساس 3700 مهد کودک یا پیش‌دبستانی وجود دارند که مجوز وزارت آموزش و پرورش نداشته و فعالیت آنها غیرقانونی است.

وی با اشاره به کیفیت‌بخشی به مراکز پیش‌دبستانی افزود: بحث نظارت در مراکز پیش‌دبستانی از اولویت ما هست و امیدواریم برای سال آینده تمام موسساتی که برای کودکان 4 تا 6 سال خدمات ارائه می‌دهند با مجوز و نظارت وزارت آموزش و پرورش باشند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس,تاریخ انتشار 25 آذر 1394,کد مطلب: 13940925001443 www.farsnews.com/

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین