شعار سال: انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا در 29 اردیبهشت ماه همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور برگزار خواهد گردید و هر چه به زمان این رویداد بزرگ نزدیک تر می شویم، حساسیت ها بیشتر و تنور انتخابات گرم تر شده و کاندیداها و طرفداران آنها بیشترسعی دارند در معرفی خود و کاندیدی مورد نظر تلاش نمایند.
درانتخابات شورای اسلامی شهر کرمانشاه نیز رقابت بر سر نشستن بر روی صندلی شورا که تعداد آن 11 عدد می باشد هر روز داغ تر و داغ تر می شود و با این که هنوز به طور رسمی تبلیغات قانونی آغاز نگردیده است، به هر طریق ممکن در جهت معرفی خود اقدام می نمایند.
اما به راستی جایگاه بانوان که نیمی از جمعیت جامعه را به خود اختصاص می دهند، در شورای اسلامی شهر کرمانشاه کجا قرار دارد و چرا نباید نمایندگانی از این قشر در بین منتخبین قرار داشته باشند؟!
در طی چهار دوره گذشته و اگر انحلال و انتخابات دور سوم را دو بار محسوب نماییم، از پنج دوره گذشته انتخاباتش شورای اسلامی شهر کرمانشاه تنها دو بانو توانسته اند به جمع منتخبین راه پیدا نمایند که یکی از آنها (سهیلا جهانبخشی) قبل از شروع بکار شورای اول، از کشور رفت و هیچ گاه بر روی یکی از این صندلی ها ننشست تا در نهایت تنها خانم زهرا باباجانی باشد که به شورای اسلامی شهر کرمانشاه راه یافته تایکی از صندلی ها به قشر بانوان اختصاص داده شده باشد!
یعنی به عبارتی در پنج دوره انتخابات گذشته شورای اسلامی شهر کرمانشاه (با احتساب برگزاری میان دوره ای شورای سوم) تعداد 51 نماینده(شورای اول- دوم- سوم و میان دوره ای سوم 9 نماینده و شورای چهارم 15 نماینده) جواز حضور در شورای شهرکرمانشاه را دریافت کرده اند که همان طور که عنوان گردید تنها یک نفر توانست در نهایت به شورا ورود کرده و بدنبال مطالبات نیمی از افراد جامعه باشد و این یعنی با داشتن 50 درصد از جامعه، تنها 2 درصد از نمایندگان به قشر بانوان اختصاص پیدا کرده است!
این آمار واقعا نگران کننده بوده و شاید هنوز جامعه بانوان کرمانشاه به اهمیت موضوع پی نبرده باشند و نمی دانند که بخش اعظمی از جامعه بانوان کرمانشاه اگربنا بر هر دلیلی با مشکل مواجه بوده و نیاز به دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر را داشته باشند، به ناچار یا از طرح موضوع به دلیل شرایط خاص پشیمان شده و یا این که مجبور به بازگو نمودن آن به افرادی بوده اند که شاید صلاح نبوده است در جریان مشکل قرار بگیرند!
جان کلام این که، صرف نظراز این که واقعا بانوان با توجه به شایستگی هایی که دارند، باید نمایندگانی در جمع منتخبین داشته باشند ،آن چه که دارای اهمیت می باشد این موضوع است که چرا نیمی ازافراد جامعه شهرکرمانشاه نسبت به سرنوشت خود بی تفاوت هستند؟ آیا وقت آن فرا نرسیده است که این قشر از افراد جامعه با حضور پر رنگ در عرصه انتخابات، کاندیداهای مورد نظر خود در بخش بانوان را شناسایی و با انتخاب آنها در جمع 11 نفر، از اولین حق خود که داشتن نمایندگانی شایسته در بین بانوان می باشد، برخوردار شوند؟
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه مدیریت شهری غرب کشور ، تاریخ انتشار 13 اردیبهشت 96، کد مطلب: 2008 : http://tazehaonline.ir/