پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۳۹۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸

تهرانی‌ها رکورد محرومیت از گواهینامه

در طول سال ٩٥، نزدیک به ٦٥٠ گواهینامه در تهران بزرگ توسط پلیس راهور ضبط شده است. رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه سال ٩٥، استانی که بیشترین تعداد گواهینامه‌های ضبط شده را به خود اختصاص داده، تهران بزرگ است و نزدیک به ٦٥٠جلد گواهینامه در آن ضبط شده، گفت:
شعارسال: در رتبه دوم استان اصفهان با ضبط ٥٧٤ جلد گواهینامه و در رتبه سوم استان زنجان با ضبط ٢٩٢جلد گواهینامه، قرار دارد.

سرهنگ کرمی اسد در پاسخ به این سوال که محرومیت از رانندگی چه مراحلی دارد، توضیح داد:" ٣ مرحله وجود دارد. در مرحله اول، اگر متخلف به دلیل تخلفات ٢٠گانه ، ٣٠ نمره منفی کسب کند به مدت ٣ ماه حق رانندگی ندارد. بعد از ٣ ماه با پرداخت جریمه مربوط مجددا می تواند وارد چرخه ترافیک شود. اگر مجددا ٢٥ نمره منفی کسب کند وارد مرحله دوم شده و به مدت ٦ ماه از رانندگی محروم می شود. بعد از ٦ ماه، باز با پرداخت جریمه مربوط می تواند فرصتی برای رانندگی داشته باشد.

این در حالیست که به گفته سرهنگ کرمی اسد، اگر راننده بازهم قوانین را رعایت نکند و ٢٠ نمره منفی کسب کند وارد مرحله سوم شده و بعد از کسب این ٢٠ نمره، گواهینامه اش باطل می شود و تا یک سال حق رانندگی نخواهد داشت.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی الف، تاریخ انتشار: 5 خرداد 1396، کدخبر: 476094، www.alef.ir

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
0
0
این کار پلیس راهور قابل تقدیره. اما بنویسید که تهران رکورد دار وجود بعضی پلیس های عقده ای هم هست. پلیس راهوری که ساعت 11 شب، زن و بچه مردم رو در کنار داروخانه پیاده می کنه(با وجود بچه مریض). بجرم وجود جریمه یک میلون و هفتاد هزار تومانی خودرو؟ اسمش پلیسه؟؟؟؟
خاک بر سر چنین پلیسی که فرق بین انجام وظیفه با عقده گشایی رو نمی دونه. جا داره پلیس راهور به چنین موارد و شکایاتی هم رسیدگی کنه و بستر برای ارتقا سازمانی و کاهش نارضایتی های مردمی فراهم بشود.
اون به ظاهر پلیس، علی الظاهر داره انجام وظیفه می کنه و حتی ممکنه خوشحال هم باشه که ساعت 11 شب، وظیفه خودشو درست انجام داده، این سازمان است که باید بیدارش کنه و بگه که این کار تو نه تنها انجام وظیفه نیست، بلکه نوعی جرم هم باید تلقی بشه.
مدیر پایگاه هر چند صحبت های این خواننده عزیز بسیار تند است و با وجود حذف برخی از بخش ها، از نیش و کنایه آن کاسته نشده، ولی بدلیل تعدد گزارشاتی این چنین، اقدام به انعکاس آن شده است.
سایت شعار سال، مدارکی از چنین برخوردهایی در دست دارد که در صورت تمایل پلیس راهور، اجازه در اختیار قرار دادن آنها برای بررسی بیشتر، گرفته شده است
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین