پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۰۴۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۷
نماینده زاهدان در مجلس با بیان اینکه نگرانیم با ورود مجدد توتال به ایران مفاسد این شرکت تکرار شود، گفت: توتال ۱۲ میلیارد دلار از قرارداد با ایران سود می‌برد.

شعارسال: حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه پارلمان) طی سخنانی درباره قرارداد ایران با شرکت توتال اظهار داشت: متأسفانه این قراردادها 25 ساله پیش‌بینی شده‌اند، در حالی که در سال 70 قراردادی با شرکت توتال منعقد شد، اما آنان 8 سال کاری انجام ندادند و در سال 87 کارها را رها کرده و از ایران رفتند و فاز 11 پارس جنوبی که به آنها سپرده شده بود را به هیچ کس ندادند، اما قرارگاه خاتم الانبیاء کارهای زیادی انجام داد.

وی افزود: توتال شرایط سختی را برای ایران گذاشته است، قرارداد ما با توتال باید طوری باشد که در عرصه بین‌المللی دچار انزوا نشویم. از طرفی باید پرسید توتال با چه منطقی می‌گوید که از کشوری که با ایران میادین مشترک دارد، اجازه گرفته که به ایران بیاید؟

شهریاری تصریح کرد: در شرایط تحریم و برجام ممکن است تغییراتی را انجام دهیم، همه شرایط باید در قرارداد مدنظر قرار گیرد، فاز 11 پارس جنوبی را شرکت‌های داخلی هم می‌توانستند انجام دهند، می‌گویند کسانی قرارداد IPC امضا کردند که قرارداد کرسنت را امضا کردند. شرکت توتال در این قرارداد با ایران، 12 میلیارد دلار سود نصیبش می‌شود و ما نگران آن هستیم که با ورود مجدد توتال به ایران، مفاسد این شرکت دوباره تکرار شود و اتفاقاتی برای ایران بیفتد.

شهریاری خاطرنشان کرد: امیدواریم قرارداد ایران با توتال به گونه‌ای باشد که عزت، حکمت و منفعت کشور را به دنبال داشته باشد، از طرفی از قرارگاه خاتم‌الانبیاء تشکر می‌کنم، چرا که واقعاً کارهای زیادی انجام داد و توان انجام بسیاری از کارها را نیز دارد.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 21تیر1396، کدخبر: 13960421000262: www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۲
0
0
حق رو می گی ، اما متاسفانه نمی دونی چطور باید بگی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین