پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۴۵۳۹
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۲
زائران حج تمتع از کشورهای مختلف وارد مدینه می شوند.

شعار سال: اینجا شهر پیغمبر شهری که تمام نام و اعتبارش را از پیامبر گرامی اسلام دارد.

زائران حج تمتع کاروان کاروان از کشورهای مختلف وارد مدینه می شوند.
موسم حج تمتع هر سال فرصت مغتنمی است تا زائران خانه خدا قبل یا بعد از اعمال، زائر مدینه النبی شوند و از موهبت همجواری در شهر و دیاری که پیغمبر (ص)، امام علی (ع)، حضرت فاطمه (س) و اهل بیت در آن نفس کشیده اند بهره ببرند.

همچنین دومین دعای روحبخش کمیل با حضور پرشور زایران ایرانی در مدینه منوره برگزار شد. در این مراسم که همچون هفته گذشته در هتل های محل استقرار زایران برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین سید علی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج کشورمان نیز همراه زایران شهر پیامبر بود.
دعای کمیل این هفته، حال و هوای معنوی ویژه ای داشت. گروههایی از زایران که در چند روز گذشته به مدینه النبی آمده و مهمان مهربانترین پیامبران و ایمه بقیع شده بودند از اینکه به زودی از شهر پیامبر خداحافظی می کنند در حالیکه نه تاب دل کندن از نمازها و زیارتهای مسجد النبی را دارند، نه آنچنانکه دل شان می خواست بقیع و خورشیدهای خفته در خاک بقیع را زایر شده اند اشک بیقراری می ریختند.
حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر در سخنانی در ابتدای مراسم دعای کمیل در هتل موفنبیک، یکی از هتلهای مجاور مسجدالنبی با اشاره به کارشکنی هایی که در سر راه برگزاری حج بود از ظرایف و مضامین عالی دعای کمیل و غنیمت حضور زایران در مدینه منوره، شهری که به نفس های مبارک پیامبر و اهل بیت متبرک است، گفت و حجاج را به استفاده از فرصت معنوی این شهر مقدس توصیه کرد.





بیش از 23 هزار زایر ایرانی در مجموع تا امروز به مدینه و منوره وارد شده اند. حدود 11 هزار نفر از زایران هم اکنون در مدینه حضور دارند که همزمان با ورود زایران جدید، به تدریج مدینه را به مقصد مکه ترک می کنند. زائران کشورمان در مدینه در 23 هتل که عمدتا در نزدیکی مسجدالنبی واقع است، اسکان داده شده اند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صدا و سیما ، تاریخ انتشار 19 مرداد 96، کدمطلب:۱۷۵۷۹۹۴، www.iribnews.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین