پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۲۸۸۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶

50 درصد ایرانی‌ها اضافه وزن و فشار خون دارند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وضعیت سلامت و بهداشت کشور خوب بوده، اما عالی نیست، گفت: 50 درصد مردم ایران اضافه وزن دارند و نمی‌دانند که دارای فشار خون هستند.

شعارسال:وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وضعیت سلامت و بهداشت کشور خوب بوده، اما عالی نیست، گفت: 50 درصد مردم ایران اضافه وزن دارند و نمی‌دانند که دارای فشار خون هستند.

سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی امروز در گفت‌وگو با فارس در اظهار کرد: امروز مفتخریم در جشن هفتاد سالگی تأسیس دانشگاه علوم پزشکی شرکت می‌کنیم و علاوه بر شرکت در این جشن شاهد جریان پیشرفت علم پزشکی در منطقه و کشور هستیم و در حاشیه آن چندین طرح مورد افتتاح قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه بخشی از آموزش علاوه بر یادگیری رفتار، آموزش مهارت است، عنوان کرد: یک فرد خادم در امر پزشکی و درمانی باید رفتار و احترام به مراجعه‌کنندگان خود را یاد بگیرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص وضعیت و شاخص بهداشتی و درمانی کشور، بیان کرد: شاید بهترین وضعیت از نظر اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در مقایسه با سایر کشورها در حوزه بهداشت است.

قاضی‌زاده‌هاشمی ادامه داد: این وضعیت مطلوب گزارش دولت نیست، بلکه گزارش خود مجلس است که در گزارشات محرمانه اعلام می‌کنند. وضعیت سلامت و بهداشت کشور خوب بوده، اما عالی نیست و جای کار دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید به اینکه عمده مشکل در مراقبت مردم از خودشان است که آن هم به فرهنگ بستگی دارد، گفت: 50 درصد مردم کشور دارای اضافه وزن بوده و نمی‌دانند که دارای فشار خون هستند و عدم تمایل به چکاپ منجر به شیوع مرگ و میرهای غیرواگیردار از جمله سکته مغزی و قلبی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: البته در وضعیت مرگ و میر کودکان، مادران، افزایش طول عمر و حوزه پوشش‌دهی بیمه ایران اسلامی در وضعیت مطلوب قرار دارد.

قاضی‌زاده‌ هاشمی توضیح داد: اساس کار پیشگیری بوده و علاوه بر بخش حمایتی با وجود تمام محدودیت‌ها اجازه کاهش خدمات را نخواهیم داد.

وی به سختگیری‌های موجود در راستای ارتقای کیفیت خدمات درمانی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه جان مردم بعد از خداوند در اختیار خادمان بهداشتی و درمانی است از این‌رو سختگیری‌ها در این زمینه افزایش خواهد یافت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم برای حمایت از تولید داخلی و ثروت‌آفرینی قدم‌های موثر برداریم.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازسایت آفتاب ، تاریخ انتشار 30 فروردین 97، کد خبر: 770367 ، www.khabaronline.ir

خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۳۱
0
0
همه این درد ها از فشار های روحیه...همششش
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۳۱
0
0
همانند بسیاری از کشور های دیگر ایرانی ها هم به غذاهای پرچرب روی آورده اند و جامعه دارد از وضع سالم بودن خود خارج میشود
ا.ح75
ناشناس
Belgium
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۱/۳۱
0
0
وقتی که روغن پالم بدون هیچ کنترلی در مواد غذاییمون وجود داره انتظاری غیر از این هم نمیشه داشت
ن.ف83
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین