پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۸۸۳۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰

زمان به نفع رژیم صهیونیستی نیست

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل با اشاره به انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به بیت‌المقدس، گفت: زمان به نفع رژیم صهیونیستی نیست و آینده اثبات می‌کند که مقاومت فلسطین اجازه بقای سفارت آمریکا در بیت‌المقدس را نخواهد داد.
شعارسال:دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل با اشاره به انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به بیت‌المقدس، گفت: زمان به نفع رژیم صهیونیستی نیست و آینده اثبات می‌کند که مقاومت فلسطین اجازه بقای سفارت آمریکا در بیت‌المقدس را نخواهد داد.

 امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار تعدادی از اندیشمندان و صاحب‌نظران غربی و آمریکایی شرکت‌کننده در کنفرانس بین‌المللی افق نو، در سخنانی، با انتقاد از نقض برجام توسط ترامپ و خروج آمریکا از یکی دیگر از توافقات بین‌المللی، عدم پایبندی واشنگتن به تعهدات خود را مغایر با صلح و ثبات در جهان توصیف کرد.

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با توجه به تجارت گذشته از ابتدا نسبت به پایبندی آمریکا به تعهداتش بی‌اعتماد بود و روشن است که سیاست آمریکا تداوم بحران‌افزایی، بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه است.

دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتقاضه فلسطین در این دیدار با تشریح اوضاع منطقه، نقش مخرب آمریکا و برخی متحدین در ایجاد و حمایت مالی و لجستیکی از تروریست‌ها را عامل اصلی بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه دانست.

امیر عبداللهیان با بیان اینکه بحران یمن فاجعه انسانی است، افزود: این کشور با تهاجم مشترک آمریکا و عربستان به مردم مظلوم و بیگناه یمن وارد سال چهارم مقاومت ارتش و مردم یمن شده است؛ رویکرد سیاسی تنها راه‌حل برای برون‌رفت از بحران در یمن و بحرین است.

همچنین در این دیدار، تحلیل‌گران غربی و آمریکایی ضمن تشریح دیدگاه‌های خود، اقدام آمریکا در نقض عهدهای بین‌المللی، سیاست جنگ‌طلبانه ترامپ و حمایت‌های کاخ سفید از رژیم جعلی صهیونیستی را نیز مطرح کردند.

شرکت‌کنندگان آمریکایی و غربی حاضر در ملاقات، اقدام آمریکا در انتقال سفارت به بیت‌المقدس و جنایات صهیونیست‌ها را محکوم و بر تبعات خطیر آن تأکید کردند.

امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل نیز در پایان، ضمن تبیین اقدامات مهم جمهوری اسلامی ایران و متحدین در خُرد کردن استخوان‌های تروریسم و داعش در منطقه، تأکید کرد: زمان به نفع رژیم صهیونیستی نیست، آینده نزدیک اثبات می‌کند که مقاومت فلسطین اجازه بقای سفارت آمریکا در بیت‌المقدس را نخواهد داد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دفاع مقدس، تاریخ انتشار28اربیهشت 97، کد خبر: 291607، www.defapress.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
0
0
همونطور که می بینید با رهنمود های رهبر انقلاب اسلامی روز به روز اسرائیل در حال منزوی تر شدنه
ن.ف83
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
0
0
زمان برای اسراییل مثل ساعت شنی مرگه
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۳۰
0
0
رژیم صهیونیستی با ورد مستقیم با درگیری با چند کشور مقاومت باعث میشه تا دیگه نتونه به ظاعهر هم پایدار باقی بمونه
ا.ف75
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین