پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۷۱۰۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۷
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: در بحث فرآورده‌های گوشتی درجه بندی کیفیت نداریم و سازمان غذا و دارو فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می‌کند.

شعارسال: کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در درخصوص محل تولید و تهیه فرآورده های گوشتی گفت: در این زمینه استانداردهایی وجود دارد. همچنین سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد در این حوزه نظارت می کنند و برندهای مختلفی با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو در سطح کشور فعالیت می‌کنند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی شناسایی مکان های غیراستاندارد تهیه و تولید فرآورده های گوشتی اظهار داشت: به منظور به حداقل رساندن مکان های غیر استاندارد تهیه و تولید سوسیس و کالباس، این مکان ها توسط بازرسین سازمان غذا و دارو، عوامل انتظامی و قضایی و گزارشات مردمی شناسایی می شوند و اقدامات قانونی لازم برای پلمپ آن مکان ها انجام می‌شود.

جهانپور افزود: اگر واحد صنفی درگیر این موضوع باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان ها بر آن نظارت می کنند و اگر در مورد کارخانه ها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارت ها را انجام می دهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضایی با آنها صورت می گیرد.

وی گفت: امیدواریم مکان های غیر استانداردی که تاکنون شناسایی نشده‌اند با بازرسی های بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها انجام شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه درخصوص درجه بندی کیفیت فرآورده‌های گوشتی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی کیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می کند، چراکه بخشی از موضوع کیفیت به مردم و بازار بازمی‌گردد.

جهانپور با بیان اینکه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، اظهار داشت: شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت می‌کنند. علاوه بر این، موضوع شرکت‌هایی که در زمینه خوراکی و آشامیدنی ها برتری دارند نیز، هر ساله در مراسمی، نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا می شود و این اقدام می تواند به نوعی برخی از این برندها را به مردم معرفی کند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار : 5 تیر 1397، کد خبر: 13970405000667 ، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
0
0
چندتا کارخونه سوسیس و کالباس رو بسته اید؟؟؟
زور شما فقط به چند تا رستوران و جگرکی و ... می رسه.
یاد سریال قوه تلخ مهران مدیری افتادم. م
مشاور به پادشاه میگه ، اگه کسی یک سکه و فرد دیگر 100 سکه داشته باشه، شما از کدومشون یک سکه می گیری؟
می گه اونی که یک سکه داره.
میگه چرا؟
میگه: برای اینکه اونی که 100 سکه داره، حتما زور بیشتری هم داره. اما اونی که یک سکه داره، زور نداره.
یک سکه رو می گیرم، یکی هم می زنم توی سرش
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۷
0
0
نظارت روی فراورده های گوشتی فقط در حد قصابی ها و کشتارگاه ها صورت میگیره نه بیشتر
س.د76
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین