پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۸۶۹۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۰۴:۵۷
رهبر معظم انقلاب با احتساب مبالغ اهدایی از سال ۱۳۸۱ تا خردادماه امسال ۱۸ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال، در گلریزان‌های ویژه ماه رمضان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد زندان‌های کشور کمک کرده‌اند.

شعارسال: رهبر معظم انقلاب با احتساب مبالغ اهدایی از سال ۱۳۸۱ تا خردادماه امسال ۱۸ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال، در گلریزان‌های ویژه ماه رمضان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد زندان‌های کشور کمک کرده‌اند.


آیت‌الله خامنه‌ای که هر ساله به اذعان مسئولان ستاد دیه نخستین چراغ آئین‌های گلریزان ماه رمضان را روشن می‌کنند، امسال با افزایش
۸۷ میلیون تومانی کمک‌های نقدی خودشان نسبت به سال گذشته، رقمی بالغ بر ۴ میلیارد ریال به سی و یکمین مراسم این نهاد حمایتی تخصیص دادند.


با احتساب مبالغ اهدایی صورت گرفته از سال
۱۳۸۱ تا خرداد سال‌جاری معظم‌له رقمی بالغ بر ۱۸ میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان، تنها به بهانه مشارکت در گلریزان‌های ویژه ماه مهمانی خدا برای آزادی مددجویان غیرعمد حاضر در زندان‌های کشور کمک داشتند.


در سفر‌های استانی رهبر معظم انقلاب به کرمانشاه و خراسان‌شمالی هم طبق آمار موجود نمایندگی‌های ستاد دیه، همچون بسیاری از واحد‌های فعال استانی از مواهب میزبانی خود بی‌بهره نبوده‌اند.


برای نمونه با کمک
۵ میلیاردی رهبر انقلاب در سفر به کرمانشاه تعداد ۲۴۰ محبوس غیرعمد و با اهدای مبلغی معادل یک میلیارد تومان در سفر ایشان به بجنورد تعداد ۱۲۵ بدهکار سرپرست خانواده با پیگیری فوری ستاد دیه از زندان آزاد شدند.

رهبری چند میلیارد به آزادی زندانی‌ها کمک‌کرده‌‌اند؟


رهبری چند میلیارد به آزادی زندانی‌ها کمک‌کرده‌‌اند؟



واریز
۱.۷ میلیاردی وجوهات شرعی برای آزادی محکومان غیرعمد


فروردین سال
۹۵ به مناسبت میلاد امام جواد (ع)، علاوه بر حمایت‌های معنوی به ستاد دیه پرداخت مبالغ خیرین جهت تأمین بخشی از بدهی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد، در بخش پرداخت وجوهات شرعی دفتر مقام معظم رهبری فعال شد که از این محل تا به امروز به میزان یک میلیارد و ۷۷۰ میلیون تومان برای حمایت از بدهکاران مالی و دیه جمع‌آوری شده و تمامی وجوه در ۵ مرحله به ستاد دیه کشور پرداخت شده است.

این اقدام طبق استفتائات به عمل آمده از جانب مراجع عظام تقلید صورت گرفته و در همه روز‌های سال نیکوکاران می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی
www.leader.ir در صورت تمایل وجوهات شرعی زکات فطریه یا دیگر تبرعات مورد نظرشان را برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد تحت حمایت ستاد دیه اختصاص دهند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت تحلیلی – خبری فردا ، تاریخ انتشار: 12 تیر 1397، کد خبر: 839469، www.fardanews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۳
0
0
خداوند ایشان را در پناه خویش نگه دارد؛ اگر حضرت آقا نبودند معلوم نبود چه بلایی برسر این زندانی ها میامد
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۳
0
0
ان شالله خدا پاداش ببخشش ایشون رو به ایشون و جامعه اسلامی بدهد
ن.ف83
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۳
0
0
ن.ف83
مگر اینکه رهبری هوای مردم این مملکت چه پاک چه خلافکار را داشته باشد و گرنه کسانی دیگه دلشان به هیچ وجه نمی سوزد
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۳
0
0
خدا رهبر عزییزمون رو برای همه ما مردم ایران و جامعه ایرران حفظ کنه وجودشون مایه خیر و برکته
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین