پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۹۷۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۵۵
استاندار کرمانشاه یکی از مصوبات راهگشای سران سه قوه را موضوع واگذاری طرح‌های راکد و نیمه‌کاره به بخش خصوصی دانست و گفت: واگذاری پروژه‌های راکد استان به بخش خصوصی به رونق اقتصادی کمک می‌کند.

شعارسال: هوشنگ بازوند پیش از ظهر امروز در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان، اظهار داشت: یکی از مصوبات راهگشای سران سه قوه موضوع واگذاری طرح‌های راکد و نیمه‌کاره به بخش خصوصی است.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه قیمت‌گذاری پروژه‌های قابل واگذاری باید صرفه اقتصادی برای بخش خصوصی داشته باشد، گفت: این پروژه‌ها در صورت واگذاری از ۱۰ سال معافیت مالیاتی برخوردار خواهند بود که یک مشوق بسیار خوب محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه دولت تاجر و بازرگان نیست، افزود: می‌خواهیم با واگذاری بخش‌های خدماتی، بخش خصوصی را فعال کنیم.

بازوند تصریح کرد: برخی از مجموعه‌های دولتی مراکزی مانند رستوان و فروشگاه در اختیار دارند که باید زمینه واگذاری قطعی آن‌ها به بخش خصوصی را فراهم کنیم تا هم شاهد پویایی بیشتری در بازدهی اقتصادی این مجموعه ها باشیم.

این مقام ارشد اجرایی استان کرمانشاه یکی از ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی، درونزا بودن آن دانست و گفت: اقتصاد دولت حامی تولید کالای داخلی است و توانمندسازی مردم یکی از اهداف اصلی آن است.

وی در خصوص ویژگی برونزا بودن اقتصاد مقاومتی، اضافه کرد: بسترها در این راستا به گونه‌ای فراهم می‌شوند که امکان صادر کردن کالاها و خدمات تولیدی به بازارهای کشورهای همسایه میسر باشد.

بازوند اظهار داشت: با توجه به تحریم‌های اقتصادی، با پول دولتی و فاینانس خارجی نمی‌توان پروژه‌های مهم و در دست اجرا را به اتمام رساند و استفاده از فاینانس خارجی نیز دشوار است، در این شرایط باید به سمت استفاده از فاینانس داخلی و تشکیل کنسرسیوم با مشارکت بانک‌ها گام برداریم.

وی کرمانشاه را مرکز غرب کشور معرفی کرد که با استان‌هایی مانند ایلام، کردستان و لرستان خدمات ارائه می‌دهد و ادامه داد: وجود چنین پتانسیلی، ایجاد بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها توسط بخش خصوصی را توجیه‌پذیر کرده است.

بازوند گفت: پزشکان کرمانشاهی بسیاری در تهران مشغول فعالیت هستند که مایل به سرمایه‌گذاری در زمینه طرح‌ها و پروژه‌های حوزه درمانی هستند، علوم پزشکی باید زمینه مشارکت این سرمایه‌گذاران را فراهم کند.

استاندار کرمانشاه افزود: طرح تولید پوشاک توسط روستائیان و شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر از پیشرفت خوبی برخوردار است و به زودی اجرایی می‌شود.

وی یادآور شد: در حوزه گردشگری در راستای توانمندسازی تعداد یک‌هزار و ۱۶۶ نفر از متقاضیان آموزش دیده‌اند و از میان ۱۶ واحد هدف‌گذاری شده برای بهره‌برداری در سال جاری، تعداد قابل توجهی از مرحله انعقاد قرارداد با بانک‌های عامل گذر کرده‌اند.

بازوند گفت: با تلاش‌های صورت گرفته یک موسسه حمل و نقل توریستی در استان شکل گرفته که با امکانات مناسب به زودی وارد چرخه صنعت گردشگری می‌شود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار: 27 مرداد 1397 ، کد خبر: 13970527000529 ، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
0
اره تا یه چیزی از دستتون برنمیاد سریع واگذار کنید تا گندش درنیومده م.ق71
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین