سهشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04 				
 			
شعار سال: در جلسه پنجره واحد سرمایه گذاری اردبیل افزود: سرمایه گذاری بخش خصوصی در اردبیل رونق گرفته و ضروری است مدیران زیرساخت های لازم را برای سرمایه گذاران فراهم کنند.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران نباید در اخذ امتیاز معطل بمانند، اظهار داشت: باید سال به سال زمینه ایجاد فرصت های شغلی و توسعه اقتصادی در استان بهتر شود.
بهنامجو گفت: سیاست دولت ایجاد اشتغال برای جوانان بوده و بر این اساس در استان اردبیل نیز ایجاد حداقل 20 هزار شغل جدید در هر سال پیش بینی شده است.
وی درباره اشتغال روستایی هم اظهار داشت: برای اشتغال در روستاها دولت تسهیلات کم بهره به کارآفرینان روستایی در بخش های مختلف پرداخت می کند و ضروری است مدیران دستگاه های اجرایی و بانک ها اهتمام جدی در این ارتباط داشته باشند.
او بیان کرد: با راه اندازی پنجره واحد اشتغال روستایی تمام پرونده های متقاضیان بصورت آنلاین با حضور مدیران مربوطه بررسی و تصمیم گیری می شود تا کار پرداخت تسهیلات به سهولت انجام گیرد.
بهنامجو ادامه داد: در جلسه پنجره واحد اشتغال روستایی باید هم متقاضی طرح و هم بانک ها و ادارات مربوطه حضور داشته باشند تا تصمیم نهایی برای پرداخت تسهیلات گرفته شود.
وی گفت: برای توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی اعمال مشوق ها و رفع موانع سرمایه گذاری مورد توجه دولت قرار گرفته است.
سایت شعار سال، با تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار 11 شهریور 97، کد مطلب: 748454، www.borna.news
 			 			
 			 		
				
				
				
			
 								وقتی خودتون نمیتونیم اشتغال زای کنید حداقل واقعا حمایت کنید تا اشتغال زای بشه نه اینکه در حد حرف باشه فقط م.ق71 								 							
 								سرمایه گذاری بخش خصوصی اکه حمایت بشه خیلی از مشکلات حل میشه تولیدات بیشتر میشه اشتغال زیاد میشهم .ق71