پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 01
کد خبر: ۱۵۶۹۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۶
رئیس سازمان انرژی اتمی در کنفرانس عمومی سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین خروج آمریکا از برجام را «بی‌مسؤولیتی» خواند و این اقدام را محکوم کرد.
شعارسال: رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در نشست امروز دوشنبه در وین درباره توافق هسته‌ای برجام، بی مسئولیتی آمریکا و تعهدات اتحادیه اروپا صحبت کرده است.

«علی اکبر صالحی» در سخنرانی در کنفرانس عمومی سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خروج آمریکا از برجام را «بی مسئولیتی» این کشور خواند و محکوم کرد.

معاون رئیس‌جمهور ایران همچنین خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برجام را نقض قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل خواند.

معاون رئیس‌جمهور ایران همچنین خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برجام را نقض قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل خواند.

آقای صالحی در وین تاکید کرد که ایران به تعهداتش در برجام متعهد بوده و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پایبندی ایران به توافق را تایید کرده است.

او در شصت و دومین کنفرانس سالیانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که «برجام می‌تواند از رژیم معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی(ان‌پی‌تی) حمایت و پشتیبانی کند».

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران درباره مواضع اتحادیه اروپا در قبال برجام هم نکاتی مطرح کرد.

او گفت که به رغم دلگرمی از مواضع اتحادیه اروپا درباره برجام، اتحادیه اروپا باید اقدامات عملی و محکمی در رابطه با اجرای توافق بردارد.

صالحی گفت: اتحادیه اروپا باید تعهداتش را اجرا کند. اتحادیه تاکنون رویکرد اصلاح تدریجی را در پیش گرفته و این مکانیسم مناسبی نیست.

معاون حسن روحانی در نشست وین خبر داد که با چین در بازطراحی راکتور آب سنگین اراک پیشرفت حاصل شده است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار: 26 شهریور 1397 ، کدخبر: 13970626000653 ، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۸
0
0
هممونم میدونیم ک بی مسیولیتی و نقض قانون بودذه ولی کیه ک جرات مقابله رو داشته باشه م.ق75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین