پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۸۷۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲
نماینده مجلس سنای آمریکا از راهبرد دولت کشورش در قبال توافق هسته‌ای با ایران انتقاد کرده و خواستار بازگشت به آن شده است.
شعارسال: "دیان فاینشتاین"، نماینده ایالت کالیفرنیا در سنای آمریکا در صفحه توئیتر خود نوشت: "رویکرد تکروانه رئیس‌جمهور ترامپ در قبال ایران در حال شکست خوردن است."

سناتور آمریکایی اضافه کرد: "متحدان ما معتقدند که توافق هسته‌ای ایران کارآمد است و بدون ما دارد پیش می‌رود. وقت آن است به توافق هسته‌ای بازگردیم و با متحدانمان برای مقابله با رفتارهای ایران همکاری کنیم."

فاینشتاین یکی از اعضای حزب دموکرات است که پیشتر با خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران مخالفت کرده و خواستار همکاری با انگلیس، فرانسه و آلمان (سه طرف اروپایی برجام) برای محدود کردن فعالیت‌های موشکی و منطقه‌ای ایران شده است.

توئیت سناتور آمریکایی روز چهارشنبه، یک روز بعد از توافق ایران و گروه موسوم به 1+4 برای تدوین ساز و کارهای مالی جهت حفظ توافق هسته‌ای برجام بعد از خروج آمریکا از آن انجام شده است.

وزرای خارجه انگلیس، آلمان، فرانسه، چین و روسیه (گروه 1+4) بعد از دیدار سه‌شنبه با وزیر خارجه ایران در نیویورک در بیانیه‌ای مشترک تأکید کردند: " گروه 1+4 بر تعهد خود در قبال توافق هسته‌ای، و بر اهمیت توسعه مکانیزم پرداختی که به تجارت با ایران در مقابله با اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا ادامه می‌دهد تأکید کردند."

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری خبرآنلاین ، تاریخ انتشار: 4 مهر 1397 ، کدخبر: 52311 ، www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
0
0
ا.ف75
همه این ها نشون دهنده اینه که تموم افرادی که این مدت به روحانی هجمه داشتن، در حال ارتکاب اشتباهی تاریخی بودن! به حمد لله و بازگشت امریکا به برجام وضع بهتر از همیشه خواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین