پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۵۱۶۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱

سفر نتانیاهو به عمان و استقبال گرم سلطان قابوس (+عکس)

این نخستین سفر نتانیاهو به یکی از کشورهای ساحل خلیج فارس است.قبل از این در سال ۱۹۹۴ اسحاق رابین نخست وزیر وقت اسرائیل نیز به عمان سفر داشت.بهرام قاسمی در پاسخ به پرسش خبرنگاران پیرامون سفر نخست وزیر رژیم اشغالگر صیهونیستی به عمان ضمن انتقاد از این سفر گفت: از نظر ما کشورهای اسلامی منطقه نباید تحت فشار کاخ سفید به رژیم غاصب صهیونیستی فضای تحرک برای ایجاد مصائب و مشکلات جدید در منطقه دهند. بی‌شک این رژیم در پی ایجاد اختلاف میان کشورهای مسلمان و سر پوش نهادن بر ۷۰ سال غصب و تجاوز و کشتار مردم مظلوم فلسطین است.

شعار سال: در اقدامی کم سابقه، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به مسقط پایتخت عمان سفر و با قابوس سلطان عمان دیدار و گفتگو کرد.

 رسانه های رسمی عمان و اسراییل خبر و فیلم این سفر را منتشر کرده اند‌.

رسانه های رسمی عمان گفته اند سلطان قابوس و نتانیاهو درباره روند صلح میان فلسطینی ها و اسراییل گفتگو کردند.

سفر نتانیاهو به عمان (+عکس)

در این سفر نتانیاهو و همسرش دو مرتبه با سلطان قابوس دیدار و گفتگو کردند.

با اینکه سفر روز پنجشنبه آغاز شده بود اما هیچ خبری از آن منتشر نشد و تنها امروز جمعه و پس از پایان سفر، خبر و فیلم آن پخش شد.

فیلم های منتشر شده از این دیدار نشان می دهد سلطان قابوس به گرمی از نتانیاهو و هیات همراه استقبال کرده است.

عمان و اسراییل رابطه رسمی دیپلماتیک ندارند و این اتفاق برای اولین بار تماس های دو طرفه را آشکار می سازد.

سفر نتانیاهو به عمان (+عکس)

قبل از این در سال ۱۹۹۴ اسحاق رابین نخست وزیر وقت اسرائیل نیز به عمان سفر داشت.

این نخستین سفر نتانیاهو به یکی از کشورهای ساحل خلیج فارس است و قبل از این تنها یک بار شیمون پرز (رییس جمهور وقت اسرائیل) سفر غیررسمی به دوحه قطر داشت.

سفر محرمانه نتانیاهو به عمان

سفر محرمانه نتانیاهو به عمان

انتقاد ایران از عمان به دلیل سفر نتانیاهو

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تاکید کرد:رژیم صهیونیستی در پی ایجاد اختلاف میان کشورهای مسلمان و سر پوش نهادن بر ۷۰ سال غصب و تجاوز و کشتار مردم مظلوم فلسطین است.

بهرام قاسمی در پاسخ به پرسش خبرنگاران پیرامون سفر نخست وزیر رژیم اشغالگر صیهونیستی به عمان ضمن انتقاد از این سفر گفت: از نظر ما کشورهای اسلامی منطقه نباید تحت فشار کاخ سفید به رژیم غاصب صهیونیستی فضای تحرک برای ایجاد مصائب و مشکلات جدید در منطقه دهند. بی‌شک این رژیم در پی ایجاد اختلاف میان کشورهای مسلمان و سر پوش نهادن بر ۷۰ سال غصب و تجاوز و کشتار مردم مظلوم فلسطین است.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین اظهار کرد: به نظر می‌رسد از آغاز دوران ریاست جمهوری آقای ترامپ لابی صهیونیستی در کاخ سفید و دولت آمریکا بیش از پیش در جهت منافع غیر مشروع رژیم صهیونیستی و فشار بر کشورهای اسلامی برای عادی سازی مناسبات دیپلماتیک با غاصبان قبله اول مسلمین فعال شده‌اند.

قاسمی خاطر نشان کرد: تاریخ و تجربه نشان می دهد عقب‌نشینی و تن دادن به خواسته‌های نامشروع آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی، آنها را برای فشار و پیشروی بیشتر در منطقه و نادیده گرفتن حقوق مسلم و بحق ملت فلسطین جسورتر می‌کند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری عصر ایران تاریخ انتشار 4 آبان 97، کدمطلب: 637579، www.asriran.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
ا.ف75
اینکه وضع آلان موجود کشورهای عربی مانند نقش کشور ایران در زمان شاه هست که متاسفانه اعراب فقط مهره ای برای آمریکا هستن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
کشورهای مسلمان که با اسرائیل ارتباط داشته اند خیلی خیلی اشتباه کرده اند ان شاءالله این اشتباه ، مجددا در هیچ کشوری تکرار نخواهد شد
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین