پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۷۹۸۶
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵

ترامپ سال آینده به آنکارا سفر خواهد کرد

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه از تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای سفر به این کشور در سال ۲۰۱۹ خبر داد.
شعار سال: سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه از تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای سفر به این کشور در سال ۲۰۱۹ خبر داد.

 «ابراهیم کالین» با اشاره به مذاکرات دوجانبه «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با دونالد ترامپ، گفت: «رئیس جمهور آمریکا تصمیم دارد سال آینده به ترکیه سفر و از این کشور بازدید کند.»

وی افزود: «این سفر به دعوت رئیس جمهور ترکیه صورت می‌گیرد.»

پس از حل مشکل کشیش آمریکایی که در ترکیه بازداشت شده بود، روابط آنکارا و واشنگتن پس از مدت‌ها تنش، بهبود یافته و دو کشور روابط گرم‌تر و صمیمانه‌تری با یکدیگر پیدا کرده‌اند.

روز گذشته نیز ترامپ و اردوغان به صورت تلفنی در خصوص خروج نیروهای آمریکایی از سوریه گفتگو کردند که به گزارش سی‌ان‌ان در این گفتگو ترامپ اعلام کرده است: «سوریه را به شما می‌سپاریم.»

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی، تاریخ انتشار: 3 دی 1397، کدخبر: 346930 ، www.ana.ir
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین