در هفته گذشته موسوی خوئینی ها گفته است که آقای هاشمی قبل از اینکه قدرت بگیرد سوپر رادیکال چپ بود و اشتباهاتی داشته است و آقای موسی صدر و مصطفی چمران هم با حرکت مبارزه همراه نبودند که با توجه به اطلاعات من حرف اشتباهی نزده .
از آن طرف عده ای میگویند که خود موسوی خوئینی ها هم طراح اصلی گروگانگیری سفارت آمریکا بوده و در روزنامه سلام شهر را در سال هفتاد و هشت به هم ریخته و برای جناح راست دشمنی بی رحم است که حرف این افراد هم از نظر من حرف درستی است .
حالا نفرات دست چندم سیاسی دو طرف در حال دعوا با هم هستند در رسانه های وابسته خود تا از این آب گل آلود برای خود ماهی بگیرند و به سر منشا رانتی وصل شوند .
اولویت مردم و رسانه ها امروز باید بودجه سال آینده باشد که هم دلار را گران خواهد هم عده ای باز دستشان در جیب مردم است .
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه خبری تحلیلی 55 آنلاین، تاریخ انتشار: 27دی 1397 ، کدخبر:82093 ،www.55online.ir