سهشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 11

شعارسال:معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اعلام اینکه دولت آمریکا بدلیل دوری از منطقه درکی از شرایط ندارد، گفت: بهم خوردن تعادل برجام، تبعات زیادی را برای منطقه، اروپا و جهان در پی خواهد داشت.
سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه که برای برگزاری رایزنی های سیاسی ایران و اتریش در وین بسر می برد، امروز با شیدر رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس اتریش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که تعدادی از اعضای کمیسیون از جمله رییس گروه دوستی پارلمانی دو کشور حضور داشتند طرفین در خصوص مناسبات دوجانبه بویژه همکاری های پارلمانی، تحولات منطقه ای و جهانی گفتگو کردند.
شیدر ضمن اشاره به اهمیت حفظ برجام، توسعه روابط دوجانبه و اهمیت نقش ایران در منطقه، بر تداوم رایزنی های پارلمانی با ایران تاکید کرد.
وی همچنین با ابراز خرسندی از موافقت مجلس شورای اسلامی برای سفر هیات پارلمانی اتریش به تهران اظهار داشت مایلیم با مقامات ایرانی پیرامون مناسبات دوجانبه و منطقه ای گفتگوهای بیشتری داشته باشیم.
عراقچی نیز با تقدیر از مواضع سازنده اتریش درباره برجام، از تاخیر زیاد اروپا در راه اندازی ساز و کار مالی با ایران انتقاد کرد و افزود: بهم خوردن تعادل برجام، تبعات زیادی را برای منطقه، اروپا و جهان در پی خواهد داشت. دولت آمریکا بدلیل دوری از منطقه درکی از شرایط ندارد و اروپا باید مسئولیت تاریخی خود را انجام دهد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار9 بهمن 97 ، کدخبر: 4527694، www.mehrnews.com
جناب عراقچی فعلا که برجام تعادل زندگی ما ایرانی ها رو بهم زده که اروپایی ها روحشون هم خبر دار نیست به برکت تلاش های شما در پابرجا نگهداشتن برجام