پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۰۸۲
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۴
مراسم چهلمین روز درگذشت مرحوم محمدعلی حسین‌زاده منتخب مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی در حالی برگزار شد که بی‌مهری مجلس و هیأت رئیسه به این مرحوم ادامه پیدا کرد.

شعار سال: مراسم چهلمین روز درگذشت مرحوم محمدعلی حسین‌زاده منتخب مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی در مسجد شهدای مراغه در حالی روز پنجشنبه 27 خرداد برگزار شد که بی‌مهری مجلس و هیأت رئیسه به این مرحوم که منتخب نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر بود، ادامه پیدا کرد.

با وجود اینکه مرحوم حسین‌زاده منتخب مردم مراغه و عجب‌شیر بود اما در مراسم افتتاحیه مجلس دهم حتی نامی از او برده نشد و حتی یک شاخه گل به احترام این نماینده مجلس در صندلی نگذاشتند و کرسی او را خالی نکردند.

هیأت رئیسه مجلس دهم در قبال ایشان و در افتتاحیه هیچ کاری نکرد و حتی در چهلم او هم کسی جز احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی کسی شرکت نکرد و این اقدام زیبنده نیست و محل پرسش مردم حوزه انتخابیه وبازماندگان منتخب مراغه و عجب شیر که مورد بی‌مهری قرار گرفت.

در مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مراغه و مرند از کل 93 هزار و 756 رأی ماخوذه مرحوم محمدعلی حسین‌زاده با 50 هزار و 980 رأی و مهدی دواتگری 39 هزار و 568 رأی به دست آوردند که حسین‌زاده به عنوان منتخب مردم این حوزه انتخاب شد و مردم این حوزه و رای دهندگان به وی انتظار احترام مجلس به این مرحوم را داشتند چرا که احترام به ایشان را در حقیقت احترام به مردم این حوزه می دانند.

مردم این حوزه انتظار داشتند حداقل هیئتی از سوی مجلس در مراسم چهلمین روز آن شرکت می‌کرد.

در دل نوشته یکی از همسنگران مرحوم حسین‌زاده آمده است: خدایش رحمت کند. من از هم دوره‌ای‌های مرحوم بودم. در مراسم تشییع ایشان در مجلس حضور داشتم. جناب لاریجانی همان موقع اعلام کردن که دکتر حسین‌زاده مظلوم واقع شد و در حق ایشان جفا شد.

خوب سئوال اینجا مطرح است که مجلس دهم شما برای رفع آن مظلومیت و جفا چه کرد؟

آیا ابهاماتی را که در این حادثه وجود داشت را بررسی کرد؟

آیا برای درمان و اعمال جراحی همسر ایشان که پایش شکسته، لگنش در رفته، جمجمه‌اش شکسته، فکش شکسته، گونه‌اش شکسته و... کاری کرد؟ یا نه صرفا به یک سفارش به رئیس بیمارستان درجه 3 شهید رجایی قزوین اکتفا کرد؟ آن هم نه شما بلکه کارمندی از طرف مجلس!

آیا می‌دانید که برادر همسر مرحوم برای تامین هزینه‌های جانبی درمانی خواهر مظلومه خویش چه مشقت‌هایی را متحمل شد؟

این مدتی که همسر مرحوم در بیمارستان بستری بود کدام مسوولی به عیادتش رفت؟

برای برگزاری مراسم‌های بزرگداشت مرحوم به پدر و مادر مرحوم که تنها دارایی‌شان یک منزل 60 متری در یکی از مستضعف‌نشین‌ترین جای مراغه است چه کمکی کرد؟

برای برقراری حقوق قانونی همسر و چهار فرزند خردسال مرحوم چه کرد؟

جناب لاریجانی عزیز تا آنجا که بنده اطلاع دارم جنابعالی تنها کاری که کردید یکبار فقط خانواده آن مرحوم را به حضور پذیرفته و یک تسلیت خشک و خالی عرض کردید.

براساس این گزارش، منتخب مجلس دهم از حوزه انتخابیه مراغه و عجب‌شیر هجدهم اردیبهشت بر اثر سانحه‌ای رانندگی در آزادراه قزوین - زنجان دارفانی را وداع گفت. محمدعلی حسین‌زاده دارای مدرک تحصیلی دکتری و بورسیه هیأت علمی دانشگاه تهران بود.

وی در سمت‌های سابقه فعالیت داشت:

1. نماینده تام‌الاختیار نهاد نمایندگی رهبری در شورای نظارت بر نشریات و تشکل‌های سیاسی دانشگاه تهران.

2. مشاور شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت ریاست جمهوری.

3. مشاور بنیاد شهید کشور در معاونت حقوقی و امور مجلس.

4. استاد دانشگاه و تدریس سال‌های متمادی در دانشگاه تهران از جمله دانشکده‌های فنی، اقتصاد، علوم اجتماعی ،هنرهای زیبا، شهرسازی و علوم پایه.

5. عضو هیات مدیره و معاونت انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران.

6. قائم مقام کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در استان قم.

7. عضو شورای برنامه ریزی مدیریت هماهنگی امور استان‌های ستاد اقامه نماز کشور.

8. مشاور معاون پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها

9. همکاری با کارگروه اقتصاد و بانکداری اسلامی دبیر خانه کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور.

10. نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری در دانشگاه حضرت فاطمه معصومه(س)

11. عضو شورای تحریریه نشریه معارف ویژه استادان گروه‌های معارف اسلامی سراسر کشور

با اندكي تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 29 خرداد 1395، کد مطلب:-:www. farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین