پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۳۵۸
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸

وزیر کشور:ادعای تحمیل استاندار جدید خوزستان از سوی اصلاح طلبان صحت ندارد

وزیر کشور درباره اخباری مبنی بر تحمیلی بودن استاندار جدید خوزستان به وزارت کشور از سوی اصلاح‌طلبان گفت که این ادعا صحت ندارد.

شعار سال: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود غلامرضا شریعتی پیشنهاد رئیس دولت اصلاحات به دولت بوده و حتی استعلام استاندار جدید خوزستان از وزارت اطلاعات منفی بوده است، گفت: خیر اینگونه نبوده و تحمیلی هم در کار نبوده است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا استعلام وزارت اطلاعات درباره غلامرضا شریعتی منفی بوده است، گفت: خیر منفی نبوده است.

رحمانی فضلی درباره احتمال تغییر دیگری از استانداران سراسر کشور نیز گفت: بله تغییر در دستور کار است و به مرور انجام می‌شود.

غلامرضا شریعتی مدیرکل سیاسی و انتظامی استانداری خوزستان در دوره اصلاحات و سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری خوزستان بوده است.

با اندكي تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاين، تاریخ انتشار: 2 تیر 1395، کد مطلب: 549039:www. khabaronline.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین