پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۵۷۹
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۸

تقویت موسسات هنری اولویت وزارت ارشاد است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مهمترین اولویت وزاتخانه مطبوعش را توجه و حمایت از موسسات هنری عنوان کرد.

شعارسال: علی جنتی شامگاه جمعه درحاشیه رونمایی از«ترتیل صوتی و تصویری حافظ خردسال قرآن، حنانه خلفی» درباره اظهارات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره عملکرد وزارت ارشاد، اظهارداشت: تمام آنچه که در رسانه از سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با شعرا مطرح شده درست نبود.

وی افزود: تاکید رهبرمعظم انقلاب بر این بود که فعالیت‌های هنری از حالت دولتی درآید و از بخش خصوصی حمایت بیشتری انجام شود.

جنتی اضافه کرد: تعبیر دقیق ایشان این بود که درفعالیت‌های هنری آبی از دولت گرم نمی‌شود و باید بیشتر از بخش خصوصی مثل شهرستان ادب و فعالیت‌هایی مانند آن حمایت شود و این نکته‌ای است که ایشان تاکید کردند و جزو برنامه‌های وزارت ارشاد نیز است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: این برنامه‌ها در گذشته نیز بوده و با توجه به تاکید رهبرمعظم انقلاب ، طبیعتا فعالیت‌مان را در جهت تقویت این گونه موسسات بیشتر خواهیم کرد.

جنتی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره لزوم گسترش فهم قرآنی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: اگر به قرآن متمسک شویم بسیاری از نابسامانی ها و ناهنجاری هایی که درایران و سایر کشور های مسلمان وجود دارد، رفع خواهد شد.

وی وجود مشکلات اجتماعی و فرهنگی را ناشی از دور بودن از فرهنگ قرآنی دانست و گفت: اگر مردم با فرهنگ و فهم قرآنی بیشتر آشنا شوند مصونیت پیدا خواهند کرد. یعنی همانند کسی که واکسن می زند و اجازه ورود میکرب به بدنش را نمی دهد

جنتی خاطرنشان کرد: انسان وقتی با فرهنگ قرآنی آشنایی و انس پیدا کند، مفاهیم آن را بفهمد و عامل به قرآن شود، مانند کسی است که واکسینه شده و هر زمانی که در برابر آسیبی قرار گیرد آن را دفع خواهد کرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار خبر 4 تیر 1395، کدمطلب: 82125027 (5405710) ،www.irna.ir

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین