پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۳۲۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳
وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با یک رسانه عربی که بخش‌هایی از آن منتشر شده ضمن انتقاد از سیاست برخی کشورهای منطقه گفت: تا زمانی که آمریکا اقدامات تروریستی انجام می‌دهد با آن کشور گفتگو نخواهیم کرد.
شعارسال: محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با "التلفزیون العربی" گفت: آمریکا وارد جنگ اقتصادی با ایران شده است؛ جنگ جنگ است خواه اقتصادی باشد خواه نظامی و ما هرگز به آمریکا اجازه نخواهیم داد که به صورت یکجانبه جنگ را بر ملت ایران تحمیل کند و حتماً همه متضرر خواهند شد.

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت که جنگ اقتصادی رئیس جمهوری آمریکا علیه ایران تروریسم است و تا زمانی که به اقدامات تروریستی پایان ندهند ما هرگز با آنها گفت‌وگو نخواهیم کرد.

ظریف با اشاره به اینکه ایران با بسیاری از کشورهای منطقه روابط خوبی دارد از برخی کشورها انتقاد کرد و گفت که امارات سال گذشته میلیاردها دلار برای خرید سلاح هزینه کرد و تلاش دارد به اسرائیل جدید تبدیل شود.

مصاحبه کامل ظریف با التلفزیون العربی چهارشنبه (۲۲ خرداد) پخش می‌شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایسنا ، تاریخ انتشار: 22 خرداد 1398 ، کدخبر: 98032209705 ، www.isna.ir.

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۲
0
0
هر کسی یک علتی برای عدم مذاکره با امریکا داره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین