پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۴۶۲۹
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۹

اتفاق جالب در مجلس

نصر الله پژمان فر عضو فراکسیون روحانیون مجلس در تذکری شفاهی خواستار برخورد با روزنامۀ «همدلی» شد چرا که به اعتقاد این نمایندۀ مجلس در این روزنامه به یک امام جمعه اهانت شده است.عبدالرضا مصری نایب رییس جدید مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: «شخص مورد توهین حق دارد در همان روزنامه بیانیه یا اظهار نظر ارایه کند.

شعارسال: در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی اتفاق جالبی رخ داد.

آن اتفاق این است: نصر الله پژمان فر عضو فراکسیون روحانیون مجلس در تذکری شفاهی خواستار برخورد با روزنامۀ «همدلی» شد چرا که به اعتقاد این نمایندۀ مجلس در این روزنامه به یک امام جمعه اهانت شده است.

البته آقای پژمان فر توضیح نداده چه توهینی صورت پذیرفته ولی استدلال او این است که چون روزنامه از وزارت ارشاد یارانه می گیرد وزیر باید «برخورد» کند.

تا اینجا البته «جالب» نیست چون نه می دانیم واقعا اهانتی صورت گرفته یا نه و اگر هم اتفاق افتاده باشد نهایت این است که تذکر می دهند و نیاز به تذکر به وزیر ارشاد نیست.

وجه «جالب» قضیه پس کجاست؟

این است که ریاست جلسه علنی با عبدالرضا مصری نایب رییس جدید مجلس بوده که در پاسخ به این تذکر گفته است: «شخص مورد توهین حق دارد در همان روزنامه بیانیه یا اظهار نظر ارایه کند

بله، نیاز به «برخورد» نیست. قانون، تکلیف را مشخص کرده منتها آدم هایی مثل آقای پژمان فر در هر قضیه دنبال «برخورد» هستند و خیال می کنند مطبوعات چون یارانه می گیرند یکی از ادارات زیر مجموعه وزارت ارشادند و به جای پاسداری از حق آزادی بیان تا نکته ای می بینند خواستار «برخورد» می شوند.

پس «جالب» نوع مواجهۀ آقای مصری با تذکرنصرالله پژمان فر است که انصافا با پیشینۀ نوع نگاهی که از نماینده تذکر دهنده سراغ داریم قابل تقدیر است. نایب رییس جدید در سال آخر مجلس جایگزین علی مطهری شده است.


شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازسایت خبری تحلیلی عصر ایران ،تاریخ انتشار: 27 خرداد1398،کدخبر:www.asriran.com ، 673943

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین