پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۰۷۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸

اولویت سرمایه‌گذاری در استان با سرمایه گذاران بومی است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد که اولویت سرمایه گذاری در این استان با سرمایه گذاران بومی بوده و البته باید از سرمایه گذاری غیربومی هم استقبال کرد.

شعار سال: " حسین کلانتری " در دیدار گروه اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:اولویت سرمایه گذاری بابخش خصوصی بومی و دلسوز استان بوده و در بخش‌های خاص از متقاضی از ظرفیت سرمایه گذار غیربومی استقبال می شود.

وی افزود:ظرفیت ها و قابلیت‌های استان بسترساز ورود بخش خصوصی و صاحب سرمایه به استان است و همه بانک ها و دستگاه های اقتصادی باید همه امکانات لازم را بکار گیرند و پنجره واحد فعال و تسهیل کننده را به روی سرمایه گذاران باز کنند.

با سرمایه گذار و کارآفرینبهمهربانی و احترام برخورد شود

استاندار کهگیلویه و بویراحمدبا تاکید به اینکه، تیم اقتصادی در استان باید قدرت و توان بالایی در جذب سرمایه گذار داشته باشد، اظهارداشت: باید با عناصر سرمایه گذار و کارآفرینبا مهربانی، احترام و به گرمی برخورد شود.

کلانتری، انسجام و هماهنگی بیشتر بانک ها را مهم دانست و خاطرنشان کرد: دنبال تامین بیشتر منابع بانکی، بازگشت معوقات، عدم برگشت منابع و هزینه درست اعتبارات باشید.

وی برموضوع جذب اسناد خزانه با تلاش و دغدغه مندی بیشتر تاکید کرد و افزود: این مسئله به استان به لحاظ مالی و اقتصادی کمک خوبی خواهد کرد و لذا باید در سال جاری تلاش بی وقفه در این خصوص صورت گیرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: جذب اسناد خزانه اولویت ضروری در روزهای پیش رو باشد.

کلانتری به مسئله معوقات بانکی تاکید کرد و ابراز داشت: باید با فرهنگ سازی لازم با راهکاری درست و با جدیت، موضوع مورد توجه قرار گیرد.

در این جلسه، " علی آرام" مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کهگیلویه و بویراحمد آخرین وضیت منابع و مصارف بانکی، درآمد استان، معوقات بانکی، جذب و تخصیص اعتبارات تملک و جاری، اسناد خزانه، وضعیت سرمایه گذاری و صادرات استان را بیان کرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ 23 تیر 98، کد مطلب: 785278: www.ilna.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
0
0
باید همینطور باشه ولی سرمایه گذاران بومی تا حد زیادی نمی توانن سرمایه گذاری کنیم در کنار این امر باید تبلیغات درست برای جذب سرمایه گذار خارجی انجام بدیم
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین