پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 13
کد خبر: ۲۲۸۳۸۶
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۴

آماده‌ایم مذاکرات صلح با طالبان را به نتیجه برسانیم

مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در امور افغانستان که برای تکمیل ماموریت خاتمه به طولانی‌ترین جنگ آمریکا راهی دوحه شده است، تاکید کرد آماده به نتیجه رساندن مذاکرات صلح با طالبان است.
شعار سال:مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در امور افغانستان که برای تکمیل ماموریت خاتمه به طولانی‌ترین جنگ آمریکا راهی دوحه شده است، تاکید کرد آماده به نتیجه رساندن مذاکرات صلح با طالبان است.

 با توجه به اینکه گمان می‌رود دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا با خروج بیش از ۱۳ هزار نیروی آمریکایی از افغانستان پیش از انتخابات نوامبر ۲۰۲۰ موافق باشد، انتظار می‌رود این مذاکرات روی ایجاد جدول زمانی برای خروج این نیروها در ازای کاهش خشونت متمرکز باشد و اینکه طالبان متعهد شود تا از داعش یا القاعده حفاظت نکند.

اندکی پس از آنکه اعلام شد زلمای خلیل‌زاد، نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان برای دور دیگری از مذاکرات به دوحه، پایتخت قطر می‌رود، دونالد ترامپ به خبرنگاران گفت: ما ۱۸ سال آنجا بوده‌ایم و این مضحک است. ما در حال مذاکره با دولت کابل هستیم و با طالبان در حال مذاکره هستیم. این مذاکرات به خوبی پیش می‌رود و باید ببینیم چه پیش می‌آید.

خلیل‌زاد در راه قطر در پیامی توییتری نوشت: هفته پر ثمری در واشنگتن داشتیم. درباره موضع کنونی و مراحل بعدی گفت‌وگوهایی انجام شد. دوباره به جاده باز می‌گردیم. توقف اول در دوحه است؛ جایی که تلاش می‌کنیم و مسائل باقی مانده را خواهیم بست. ما آماده‌ایم. ببینیم که آیا طالبان هم آماده است یا خیر.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، زلمای خلیل‌زاد پس از سفر به قطر که قصد دارد به زمینه‌چینی مقدمات مذاکرات کابل – طالبان کمک کند، عازم افغانستان می‌شود.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا،تاریخ انتشار:30مرداد1398،کدخبر:98053014655،www.isna.ir

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
نشست قالیباف با مدیران رسانه
کدام رسانه ها غائبند؟

نشست قالیباف با مدیران رسانه

سفارت قدیم، موزه ای جدید
لانه ای برای جاسوسی:

سفارت قدیم، موزه ای جدید

نماز جمعه نصر
۱۳ مهرماه ۱۴۰۳:

نماز جمعه نصر

ابراز همدردی در تهران
در مقابل سفارت لبنان:

ابراز همدردی در تهران

پزشکیان و اصحاب رسانه
اولین نشست خبری :

پزشکیان و اصحاب رسانه

رای به کل کابینه۱۴
رای اعتماد مجلس۱۲:

رای به کل کابینه۱۴

خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین