پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۰۱۲
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: توهین به جامعه پزشکی سبب بسیاری از مشکلات از جمله بی‌اعتمادسازی مردم نسبت به جامعه پزشکی می‌شود.

شعار سال: علیرضا زالی صبح پنجشنبه در حاشیه سمینار چالش‌های تشخیص و درمان تومورهای مغزی کودکان، نوجوانان و بالغین در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: خدمات‌رسانی پزشکان در کشور بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت افزایش چشمگیری داشته ‌‌و سالانه 800 میلیون خدمات پزشکی سرپایی در کشور انجام می‌شود که این یک اقدام بی‌نظیر در حوزه پزشکی است.

وی با اشاره به اینکه توهین به جامعه پزشکی سبب بسیاری از مشکلات از جمله بی‌اعتمادسازی مردم نسبت به جامعه پزشکی می‌شود، افزود: نباید این توهین‌های بی‌ربط به جامعه پزشکی ارائه شود چرا که جامعه پزشکی باهدف کسب رضای خدا و جلب رضایت بیماران تمام تلاش خود را در حوزه خدمات‌رسانی به کار گرفته است.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور بیان کرد: سالانه 500 تا 750 کودک مبتلابه سرطان و تومورهای مغزی به آمار سرطانی کشور افزوده می‌شود و درمان بیماری سرطان در کشور به‌طور منظم انجام می‌شود و در این زمینه امکانات و تجهیزات نوین درمان بیماری سرطان و تومورهای مغزی در کشور انجام‌شده است.

زالی تصریح کرد: سردرد در کودکان مهم‌ترین علامت بیماری سرطان و تومورهای مغزی است و نیاز است خانواده‌ها در این زمینه اهتمام ویژه‌ای به‌سلامت کودکان داشته باشند و در صورت مشاهده سردردهای همراه با سرفه متناوب به پزشکان متخصص مراجعه کنند تا در سریع‌ترین زمان ممکن درمان بیماری آغاز شود.

وی گفت: متأسفانه بسیاری از مطالبات پزشکان کشور پرداخت‌نشده است و دیرکردهای زیادی پرداخت مطالبات پزشکان انجام‌شده و نیاز است مسئولان مربوطه برای ایجاد انگیزه در بین پزشکان نسبت به پرداخت مطالبات آن‌ها اقدام کنند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنیم، تاریخ انتشار: 31 تير 1395، کد مطلب: 1136203:www. tasnimnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین