وی افزود: بعد از پایان شش ماهگی، توصیه میشود به همراه شیرمادر،غذای کمکی نیز به شیرخوار داده شود. برای رشد و سلامت بهتر کودک نیز تا پایان دو سالگی یا بیشتر، تغذیه با شیر مادر ادامه یابد. اگر مادران با ترکیبات شیرمادر و فواید آن خوب آشنا شوند، هرگز برای تکمیل دوران شیردهی یعنی تا پایان 24 ماهگی شیرخوار، کوتاهی نخواهند کرد.
بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، مطلق کاهش ابتلا به آلرژی و آسم و عفونت حاد گوش میانی، مننژیت، عفونت مغز و خون در نوزادان، سل، عفونت ادراری و عفونتهای دستگاه تنفسی و گوارشی، سرطان خون و سندروم مرگ ناگهانی در کودکان را از مزایای تغذیه نوزاد با شیرمادر عنوان کرد.
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، همچنین تصریح کرد: افزایش کلسترول و چربیهای نامناسب خون و بیماریهای عروقی، پوسیدگی دندان و نیاز به ارتودنسی، بیماریهای مزمن تنفسی و گوارشی، عفونتهای بیمارستانی، کمبود فقر آهن و روی، یبوست و دل درد، برفک به دلیل استفاده از سر پستانک، شب کوری، برگشت محتویات معده به مری (ریفلاکس)، سوء تغذیه و انگشت مکیدن سایر مواردی هستند که در کودکان تغذیه شده با شیرمادر، کمتر دیده میشود.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تاریخ انتشار: 10 مرداد 1395 ،کد خبر: 95050105623،www.isna.ir