پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۳۷۳۸
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۱

رئیس «سیا» به دیدار شاه سعودی رفت

رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا با سفر به عربستان سعودی با سلمان بن عبدالعزیز دیدار و گفت‌و‌گو کرد و در این دیدار دو طرف در خصوص موضوعات مشترک بحث و رایزنی کردند.
شعارسال:رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا با سفر به عربستان سعودی با سلمان بن عبدالعزیز دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 
«جینا هاسپل» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) امروز (پنجشنبه) وارد عربستان سعودی شد و با سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی دیدار و گفت و‌گو کرد.
 
خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) بدون ارائه جزئیات، صرفا نوشت که در این دیدار دو طرف در خصوص موضوعات مشترک بحث و رایزنی کردند.
 
در این دیدار وزرای خارجه و کشور سعودی و همچنین سفیر آمریکا در ریاض نیز حضور داشتند.
 
این دیدار در شرایطی صورت می‌گیرد که در آخرین تحولات، وزارت دادگستری آمریکا روز چهارشنبه (دیروز) چند کارمند سابق شبکه اجتماعی توئیتر را متهم کرد که به جاسوسی از حساب‌های کاربری مخالفان برای مقامات ارشد عربستان سعودی می‌پرداختند.
 
این برای نخستین بار است که دادستان‌های فدرال به صورت آشکار چند سعودی را متهم به جاسوسی در آمریکا می‌کنند.
 

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازشبکه العالم    ،تاریخ انتشار:  16 آبان 1398،کدخبر:  4542166 ،www.fa.alalamtv.net
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین