پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۴۶۵۲
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۷
رییس بخش مسمومیت بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر این که مصرف هرگونه مواد الکلی به صورت خوراکی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ندارد گفت: متاسفانه در روزهای اخیر مصرف الکل متانول برای پیشگیری از کرونا منجر به نابینایی و مرگ افراد شده است.
شعارسال: رییس بخش مسمومیت بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر این که مصرف هرگونه مواد الکلی به صورت خوراکی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ندارد گفت: متاسفانه در روزهای اخیر مصرف الکل متانول برای پیشگیری از کرونا منجر به نابینایی و مرگ افراد شده است.
 
دکتر شاهین شادنیا با اشاره به این که در روزهای اخیر و به طور ناگهانی موارد مسمومیت با الکل متیلیک یا متانول افزایش یافته اظهار داشت: بیمارانی که مراجعه می‌کنند دارای علائم چشمی شامل کاهش دید، تاری دید، نابینایی، کاهش سطح هوشیاری حتی در مواردی شاهد مرگ برخی مراجعان بوده‌ایم.
 
وی ادامه داد: در عمده مراجعان باور غلطی ایجاد شده که در واقع مصرف الکل می‌تواند نقش پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس داشته باشد.
 
رئیس بخش مسمومیت بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر این که مصرف هرگونه مواد الکلی به صورت خوراکی تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارد تصریح کرد: ویروس‌ها به ترکبیات الکلی حاوی 70 درجه صرفا برروی سطوح و دست‌ها مقاومند و مصرف خوراکی الکل نه تنها تاثیری در پیشگیری از ویروس کرونا ندارد بلکه حتی می‌تواند منجر به مرگ شود.
 
وی تمامی باورهای غلط درباره مصرف مواد الکلی باهدف پیشگیری از کرونا را مردود دانست و خاطرنشان کرد: مصرف الکل خصوصا ترکیباتی که بر پایه متیلیک هستند در بدن ایجاد سمیت می‌کند که بسیار خطرناک و دارای عوارض است.
 
شادنیا هشدار داد: با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا حتی ممکن است فردی برای درمان مسمومیت ناشی از الکل به مراکز درمانی مراجعه کند و در مسیر منزل تا بیمارستان و مراکز درمانی بیماری ویروسی دیگری نیز گریبانگیر شخص و یا خانواده  فرد شود.
 
 
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری  تسنیم   ،تاریخ انتشار:    16 اسفند 1398،کدخبر:   2218106 ،www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین