پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۴۸۷
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱

نامه مطهری خوراک تبلیغاتی برای دشمن شد

نماینده مردم لنجان در مجلس گفت: علی مطهری با بیان این حرفها و نامه‌ها لطمه‌ای به آبروی نظام وارد می‌کند و موجب شادی دل دشمنان نظام می‌شود.

شعار سال: محسن کوهکن نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی در واکنش به نامه علی مطهری به وزیر دادگستری درباره فایل صوتی منتظری، اظهار کرد: در شرایط فعلی که مشکلات اولیه مردم ما بیکاری فرزندان، تبعیضها و مشکلات اقتصادی است، این رفتارها حاشیه‌سازی است.

وی افزود: درست نیست عضوی از هیئت رئیسه مجلس نامه‌ای بنویسد و یا حرفی را مطرح کند که خوراک تبلیغاتی برای بیگانگان شود.

کوهکن خاطرنشان کرد: در هفته‌‌ای که به نام این شهدای والا مقام نامگذاری شده و این عزیزان به دست منافقان به شهادت رسیدند، آیا مناسب است نامه‌ای بنویسیم که اذهان عمومی را از مسئله اصلی که پرداختن به خدمات دولت است، دور کند؟

نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منافقین ده‌ها هزار نفر از عزیزان ما را به شهادت رساندند، تأکید کرد: این موضوع سیاسی و گروهی نیست. به همین دلیل ما نباید مطالبی را بگوییم که به نوعی دیگران از آن برداشت کنند تا مسائل آنطور که مدنظر امام خمینی بود، مطرح نشود.

کوهکن متذکر شد: مطهری با بیان این حرفها و نامه‌ها لطمه‌ای به آبروی نظام وارد می‌کند و موجب شادی دل دشمنان نظام می‌شود.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنیم، تاریخ انتشار: 11 شهریور 1395، کد مطلب: 1172290 :www. tasnimnews.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین