پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۸۹۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
سعید نمکی در پایان جلسه هیات دولت از خیزش کرونا در برخی از استان‌ها خبر داد.

شعارسال: سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی عصر امروز در پایان جلسه هیات دولت گفت: ۲۷ استان به سمت مهار بیماری است، متاسفانه در برخی استان‌ها علی رغم تاکیدات و تذکرات پروتکل‌ها را شکستند و شاهد خیزش دوباره کرونا هستیم.

کرونا در برخی استان‌ها خیزش داشته است

وی افزود: متاسفانه در فاصله گذاری‌ها اصول را رعایت نکردند، در خوزستان و سیستان و بلوچستان شاهد این موضوع هستیم، ما در حال یک پیک دوباره در برخی نقاط هستیم، خواهشم از مردم این است هم به همکاران ما و هم خودشان رحم کنند، کرونا تمام نشده است.

وی ادامه‌داد: تمام تلاش من و همکارانم این بود که اقتصاد کشور را کمک کنیم و اولین کشور دنیا بودیم که با فاصله گذاری هوشمند نگذاشتم خدمات تولیدی تعطیل شود. امیدوارم هر چه زودتر شاهد کنترل بیماری باشیم.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار 11 خرداد 1399

کد خبر: 13990311000939 ، www.farsnews.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Russian Federation
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
0
0
اینقدر وضعیت زندگی عادی در کشور برقرار شده که یادمون رفته کرونایی وجود داره.خب وقتی از سوی مسئولین همه چیز عادی سازی میشه که ما از همه کشورها در کنترل جلو رفتیم و فلان و بهمان و همه جا رو بازگشایی می کنند و ... معلومه که مردم هم توجهی نمی کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین