پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۵۹۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۸
معاون پشتیبانی سازمان نظام پزشکی بویراحمد و دنا گفت: همراهان یک بیمار یک پزشک متخصص چشم را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
شعار سال: سیده رقیه پناهی در تشریح جزئیات این حادثه گفت: یک بیمار خانم به مطب دکتر ملک حسینی متخصص چشم مراجعه می‌کند و با توجه به اینکه عکس دفترچه با چهره بیمار مطابقت نداشت منشی دکتر جهت تطبیق از بیمار درخواست کارت شناسایی دیگری کرد که خانم بیمار شروع به فحاشی و توهین به منشی کرده و مطب را ترک می‌کند.
وی اظهارکرد:، اما پس از دقایقی با چند نفر به مطب برگشت که همراهان بیمار اقدام به ضرب و شتم منشی دکتر می‌کنند.
معاون سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های بویراحمد و دنا خاطرنشان کرد: در حالی که همراهان بیمار در حال کتک زدن منشی بودند دکتر از اتاقش بیرون می‌آید که منشی را نجات دهد در همین حین همراهان صندلی را بلند می‌کنند که منشی را کتک بزنند که دکتر می‌خواست صندلی را بگیرد و از کتک خوردن منشی جلوگیری کند که صندلی با دست دکتر برخورد کرده و دست دکتر می‌شکند و از پشت صندلی به سر دکتر هم برخورد می‌کند و هم اکنون سر دکتر نیز بخیه شده است.
پناهی تصریح کرد: دست دکتر ملک حسینی در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج توسط دکتر باقری تحت عمل جراحی قرار گرفت و در دست دکتر ملک حسینی نیز پین کار گذاشته شد.
وی ادامه داد: متاسفانه با این وضع دکتر ملک حسینی تا مدت‌ها نمی‌تواند عمل جراحی انجام دهد.
معاون سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های بویراحمد و دنا عنوان کرد: دکتر ملک حسینی از جمله پزشکان متخصص چشم استان است که تنها بخاطر عشق و علاقمندی به استان، در حال خدمت به مردم استان بود.
پناهی با بیان اینکه این اولین مورد ضرب و شتم پزشکان استان نیست، تاکید کرد: چند وقت پیش عده‌ای یک پزشک متخصص دیگر را در خیابان مورد ضرب و شتم قرار دادند.
وی اظهارکرد: در صورتی که این روند متوقف نشود ضرر این مساله متوجه مردم استان خواهد بود و حتی پزشکان بومی هم در استان نمی‌مانند.
معاون پشتیبانی سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های بویراحمد و دنا بیان کرد: از مسئولان و متولیان استانی و دستگاه قضایی انتظار داریم که این مساله را پیگیری و طبق قانون با عاملان ضرب و شتم این پزشک متخصص برخورد جدی داشته باشند.
یک متخصص چشم مورد ضرب و شتم قرار گرفت
 
یک متخصص چشم مورد ضرب و شتم قرار گرفت
 
یک متخصص چشم مورد ضرب و شتم قرار گرفت
 
یک متخصص چشم مورد ضرب و شتم قرار گرفت
 
یک متخصص چشم مورد ضرب و شتم قرار گرفت

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۹۰۴۱۵۱۰۶۰۱، www.isna.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
0
0
تازگی اخبار کتک کاری با پزشکان رو زیاد می شنویم.جریان چیه ؟ مردم به کجا رسیدن؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین