پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۸۱۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰
نماینده پیشین مجلس در اظهاراتی با اشاره به گفت و گوی یک نماینده با محمد جواد ظریف مدعی شده که وزیر امور خارجه برجام را نخوانده بود، این در حالی است که این ادعا دو سال پیش در مصاحبه خبرگزاری برنا با ظریف، تکذیب شده بود.

شعار سال: «احمد توکلی»، نماینده پیشین مجلس، در مصاحبه با روزنامه اعتماد مدعی شده بود: وقتی وزیر امورخارجه برای توضیح توافق به مجلس آمد، من نماینده مجلس بودم. آقای ظریف پشت تریبون ادعا کردند که «بر اساس برجام تمام تحریم‌ها لغو می‌شود.» من چهار سوال به ریاست مجلس، علی لاریجانی دادم که از این چهار سوال، سه تای آن‌ها در جلسه قرائت شد. یکی از سوالات من این بود که شما مدعی هستید تمام تحریم‌ها لغو می‌شود، اما در این قراردادی که امضا کرده‌اید، در موارد متعددی نوشته شده است: "suspand" این کلمه به معنای تعویق است نه لغو. متن قرارداد را به آقای دکتر نجابت دادم و خواهش کردم ببرد پیش آقای لاریجانی. لاریجانی دید و گفت: «بله! اینجا نوشته ساسپند و معلوم است معنای آن چیست.» قرار شد که آقای نجابت ببرند و به آقای ظریف نشان دهند. آقای نجابت متن برجام را برد پایین و به آقای ظریف که سخنرانی‌ا‌ش تمام شده و آن پایین نشسته بود، نشان داد و آقای ظریف در واکنش با تعجب گفت: «ئه! ئه! من این را اصلا ندیده بودم!» باور می‌کنید؟

این ادعا در حالی مطرح شده است که «محمدجواد ظریف»، وزیر امور خارجه، در مصاحبه دو سال پیش خود با خبرگزاری برنا توضیحاتی در این باره مطرح کرده بود. او گفت: «اگر اینطور بود چرا مذاکره دو سال طول کشید؟ ما دو سال داشتیم تایید می‌کردیم؟ هی آن‌ها کاغذ می‌دادند، هی ما تایید می‌کردیم. بعضی وقت‌ها آدم تعجب می‌کند، نه تنها آموزه‌های صریح قرانی فراموش می‌شود بلکه در واقع منطق خیلی عادی هم، فراموش می‌شود و بعد نتیجه چه می‌شود، نتیجه اش این می‌شود که در واقع هر کاری طرف مقابل کند، درست است، یعنی ما این زمینه را درست می‌کنیم. تیتر زده بودند که برجام دقیق نوشته شده آقای ظریف، به نفع ما یا به نفع طرف مقابل! خب من گفتم که دقیق نوشته شده، حتما به نفع ما دقیق نوشته شده است. اینهاست که آدم را نگران می‌کند اگرنه آنجایی که به من توهین کردند و گفتند انگلیسی بلد نبوده یا زبانش خوب نبوده، خب حالا به فرض که نبوده است، خیلی دنیا به آخر نمی‌رسد، ولی آنجایی که به منافع ملی ضربه می‌زند، خیلی خوب نیست.»

تعداد بازدید : 35

 

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار 25    تیر    99، کد خبر:   1029804، www.borna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
0
0
خدا عاقبت ما رو بخیر کنه با این مسئولان . این حالا یک اشتباه بوده که بهش اشاره می کنند معلوم نیست چه چیزای دیگه ای از قلم افتاده.حواسش کجا بوده ؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین