پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۰۱۲۴
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۹
انتشار ویروس کرونا در گیلان با حاشیه‌هایی همراه شد که یک سوی آن اداره کل ورزش و جوانان استان قرار دارد و سوی دیگر آن مردم و رسانه‌های محلی. رسانه‌های محلی عملکرد این اداره و دعوت از ورزشکاران چینی برای حضور در رشت را علت شیوع کرونا در این استان می‌دانند و اداره ورزش و جوانان نیز به جای پاسخگویی دست به شکایت از خبرنگاران می‌زند این درحالی است که رئیس‌جمهور چند روز پیش در سخنان خود حضور ورزشکارانی از چین را یکی از عوامل انتقال ویروس در این استان عنوان کرد.
شعارسال: اواخر فروردین ماه بود که رویداد ۲۴ گزارشی با عنوان «سناریوی جدید شیوع ویروس کرونا در ایران/ ماجرای حضور تیم وزنه برداری چینی در گیلان چه بود؟» را منتشر کرد. این گزارش اعتراض اداره ورزش و جوانان استان گیلان را به دنبال داشت. اعتراضی که طی تماس با سردبیر و خبرنگار رویداد ۲۴ از سوی این اداره مطرح شد. این درحالی است که چند روز پیش رئیس‌جمهور تلویحا آنچه را که در متن گزارش رویداد ۲۴ مورد تاکید قرار گرفته بود مورد تایید قرار داد.

اما موضوع این گزارش چه بود؟ ماجرا از این قرار است که بعد از انتشار ویروس کرونا در چین و اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته در این خصوص با این حال اداره ورزش و جوانان استان گیلان اقدام به دعوت از دو بانوی مدرس چینی برای حضور در رشت کرد. مریم بخشی مدیر کل ورزش و جوانان گیلان در نشست خبری خود علت حضور این دو مدرس چینی را برگزاری کلاس‌های آموزش وزنه‌برداری در حین انجام رقابت‌ها در مسابقات بین‌المللی جام نامجو عنوان کرده بود. این در حالی بود که پیش از این فدراسیون وزنه‌برداری چین برای پیشگیری از انتقال کرونا از این کشور به سایر کشور‌ها از حضور در این مسابقات انصراف داده بود.

خبر اعلام شده از سوی اداره کل ورزش و جوانان گیلان اعتراض و انتقاد رسانه‌های محلی و مردم این استان را برانگیخت با اینحال، اما این سازمان بی‌توجه به نگرانی و اعتراضات به حق مردم بر سر تصمیم خود ماند و دو مدرس چینی حین این رقابت‌ها که طی ۱۳ تا ۱۶ بهمن ۹۸ برگزار شد، در رشت حضور یافتند.

مدیرکل اداره ورزش و جوانان گیلان در پاسخ به رسانه‌ها اطمینان می‌دهد که این افراد در فرودگاه تهران نیز مورد معاینه قرار گرفته و به هیچ وجه مشکلی ندارند. این درحالی بود که سعید نمکی وزیر بهداشت مدتی بعد از انتشار کرونا در ایران اعلام می‌کند که کیت‌های تشخیصی کرونا درست دو هفته بعد از شناسایی این ویروس در ایران (یعنی حدودا نیمه اسفند)، توسط سازمان جهانی بهداشت وارد کشور شده است. این مساله به ابهامات موجود در خصوص نحوه معاینه این افراد در فرودگاه تهران و صحت و سقم سخنان بخشی می‌افزاید.

اما دو هفته بعد از حضور این دو مربی چینی خبر فوت دکتر کوچکی نیا به علت ابتلا به کرونا اعلام می‌شود پزشکی که به گفته منابع محلی با این هیات چینی در ارتباط بوده و محل فعالیت دختر وی نیز هتلی بوده که این افراد در آن اقامت کرده‌اند.

با اینکه در ابتدا قم به عنوان کانون انتشار کرونا در کشور معرفی می‌شود، اما مدتی بعد و با شیوع گسترده کرونا در گیلان مشخص می‌شود که این استان در کنار قم یکی از کانون‌های انتشار کرونا در کشور بوده است. موضوعی که باعث می‌شود بار دیگر رسانه‌های محلی گیلان انگشت اتهام و اعتراض خود را به سوی اداره کل ورزش و جوانان استان گرفته و از این اداره بخواهند که در مقابل افکار عمومی پاسخگو باشد. آن‌ها این این اداره را مسبب شیوع کرونا در استان گیلان می‌دانند. ماجرا تا آنجا پیش می‌رود که جبار کوچکی‌نیا نماینده گیلان در دهمین مجلس شورای اسلامی نیز زبان به اعتراض گشوده و در حساب توییتری خود شیوع کرونا درگیلان را با حضور هیات وزنه‌برداری چینی مرتبط می‌داند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از رویداد ۲۴، تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹، کدخبر: ۲۲۳۱۸۸، www.rouydad۲۴.com
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین