پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۲۷۹۸
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
جعفرزاده امین آبادی نماینده مجلس پیشین از حوزه انتخابیه رشت را خیلی‌ها می‌شناسند. نماینده‌ای که از جمله خصوصیات بارز رفتاری وی، تغییر سریع مواضع آنهم بشکلی قطبی است. برخی از کارشناسان، علت احتمالی این گونه رفتار‌ها را در منافع می‌بینند. فردی که مشخص نیست با کدام تخصص و صلاحیت، سکاندار مدیریت سازمان نقشه برداری کشور شده است؟ شیوه اخذ مدرک دکتری، هیات علمی شدن و انتقال ایشان، هنوز از یادمان نرفته است؟ در خصوص نقش آقای نوبخت هم حرفی نداریم، عمر سیاسی نوبخت هم دیر یا زود، به اتمام می‌رسد، ولی امان از مظلومیت مردم این کشور و سو مدیریت‌ها!

شعار سال: دوستی و اختلاف خاصی با آقای جعفرزاده نداشته و نداریم، مهمترین عامل نقد ایشان، رفتار دو قطبی و تغییر سریع مواضع در اتمسفر سیاسی و مدیریت کلان کشور است. رویکردی که متاسفانه عاملین بدان، غالبا مسئله دار بوده و ارجحیت منافع شخصی بر منافع ملی، در روند عملکرد مدیریتی شان، قابل رصد کردن و اثبات است. بدون آنکه قصد برچسب زدن به آقای جعفرزاده وجود داشته باشد، به نمونه هائی از این تغییر مواضع قطبی شده، اشاره می‌کنیم.

رای اعتماد به آذر جهرمی و تغیر مواضع چند روزه:
جهرمی، به دلیل سابقه منفی‌اش نسبت به حوادث ۸۸ و بعد از آن رای نخواهد آورد. البته این نظر شخصی بنده است و نه‌تن‌ها به او رای نمی‌دهم بلکه به‌عنوان مخالف هم صحبت می‌کنم. و، اما در دو روز بعد، سوابق تخصصی و درخشان آذری جهرمی، بعنوان مکمل تحصیلات او خواهد بود و بدون شک جهرمی از نخبگان عرصه مخابراتی در کشور است... این حرف‌ها در فاصله چندین سال نیست، در فاصله چند روز قبل از رأی اعتماد مجلس به وزیر ارتباطات است.

جعفرزاده، راهنما به راست و پیچیدن به چپ

نقد‌های آقای جعفرزاده امین آبادی در دوره نمایندگی مجلس بر علیه عملکرد مدیریتی و سیاسی دولت روحانی را یادتان هست؟ اما در ۱۲ مرداد ۹۹، جعفرزاده ایمن آبادی (نماینده سابق مجلس و صاحب تئوری "حقوق نماینده کمه، اگه دزدی کرد نپرسید چرا! "): "الان شما رئیس جمهوری دارید که آرزوی ۱۰۰ ساله مردم ایران را برآورده می‌کند. دولت روحانی بدون درآمد نفت، کشور را اداره می‌کند. "و .. این گونه بود که ۱۴ مرداد ۹۹، جعفرزاده امین آبادی با حکم نوبخت رئیس سازمان نقشه برداری کشور شد!
 
حال بر اساس توضیحات بالا، قضاوت با خود آقای جعفرزاده امین آبادی و خوانندگان عزیز پایگاه تحلیلی خبری شعار سال
 
برگرفته از پایگاه افسران جنگ نرم
 
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین