پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۴۰۹۶
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۰
کارآگاهان مامور تحقیق در مورد انفجار مهیب بیروت، پرونده یکی از افسران اداره گمرک را که به شکل مرموزی در سال ۲۰۱۷ جان سپرده بود دوباره بررسی می‌کنند.
شعار سال: کارآگاهان مامور تحقیق در مورد انفجار مهیب بیروت، پرونده یکی از افسران اداره گمرک را که به شکل مرموزی در سال ۲۰۱۷ جان سپرده بود دوباره بررسی می‌کنند.

رسانه‌های لبنانی خبر دادند سرهنگ بازنشسته جوزف نیکولا اسکاف از کارمندان اداره گمرک بیروت بعد از پافشاری بر خطرناک بودن وجود نیترات آمونیوم در این بندر به شکل مرموزی از ارتفاع سقوط کرد و جان سپرد.

به نوشته این رسانه‌ها، اسکاف چندین بار درخواست کرده بود محموله نیترات آمونیوم را، به دلیل خطرش و احتمال استفاده تروریست‌ها از آن برای اقدامات انفجاری، از بندر خارج کنند، اما بعد از مدتی خبر مرگ او بر اثر سقوط از بلندی‌ای به ارتفاع سه متر اعلام شد.

کشف خودرو این سرهنگ بازنشسته هم مدتی بعد از مرگش در پارکینگی در نزدیکی محل سکونتش بر رمز و راز این مرگ افزود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت اعتمادآنلاین، تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹، کد خبر: ۴۲۵۸۱۱، www.etemadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین