پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۴۶۲۰
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷

موضع ثابت کویت نسبت به عادی سازی روابط با اسرائیل

منابع آگاه دولتی در گفتگو با روزنامه «القبس» کویت بر موضع ثابت این کشور در قبال مسئله عادی سازی روابط با اسرائیل تاکید کردند.
شعار سال : این روزنامه به نقل از همین منابع نوشت: موضع کویت نسبت به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ثابت است و هرگز تغییری نمی‌کند.

این منابع افزودند:کویت روی موضع خود مُصِرّ است و آخرین کشوری خواهد بود که با اسرائیل روابطش را عادی می‌کند. این موضوع پس از توافق عادی سازی روابط میان امارات و اسرائیل با میانجی گری آمریکا صورت می‌گیرد که روز پنج شنبه گذشته اعلام شد. دولت خودگردان فلسطین و شماری از کشور‌های عربی با این توافق مخالفت کردند و دولت خودگردان آن را خیانت خواند.
 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری شفقنا، تاریخ انتشار:۲۶مرداد، ۱۳۹۹، کد خبر fa.shafaqna.com /۹۹۲۰۹۸
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین