پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۵۲۱۰
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۳
ایران و کره جنوبی امروز برای گفت و گو درباره اقلام مورد نیاز ایران، صادرات تجهیزات و دارو، تشریفات تجاری و استمرار همکاری ها بین دو کشور نشست مجازی خواهند داشت.
شعار سال: در نشست امروز، همکاری‌های طرفین در شرایط همه گیری کرونا مورد بررسی قرار می‌گیرد و نمایندگانی از وزارتخانه‌های خارجه، بهداشت، صنایع، بازرگانی و دیگر نهاد‌های مرتبط کره جنوبی و نمایندگانی از وزارت بهداشت و امور خارجه ایران شرکت دارند.

وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه‌ای ضمن تایید برگزاری این نشست تصریح کرده است: ما به رایزنی با شرکت‌ها و موسسات ذی ربط در زمینه همکاری با ایران ادامه می‌دهیم تا از آن‌ها برای بازگشت به بازار ایران حمایت شود و بتوانند در زمینه اقلام بهداشتی و پزشکی با ایران همکاری نزدیک داشته باشند.
کره جنوبی هفت میلیارد دلار از دارایی‌های ایران را بلوکه کرده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 28 مرداد 1399، کد خبر: 4956563،  www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین