پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۶۱۶
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴

آغاز ساخت آزادراه کنارگذر شرق اصفهان با حضور 2 وزیر

عملیات اجرایی آزاد راه کنارگذر شرق اصفهان روز پنجشنبه با حضور وزیران راه و شهرسازی و تعاون، کار و امور اجتماعی آغاز شد. بزرگراهی به طول 93 کیلومتر که از آزاد راه نطنز – کاشان – اصفهان آغاز و به آزاد راه اصفهان – شیراز ختم می‌شود.
شعارسال: طرح آزادراه کنارگذر شرق اصفهان با حضور دو نفر از وزیران دولت و جمعی از مسئولان استانی اصفهان کلنگزنی شد. عرض این کنارگذر که از کیلومتر 38 اصفهان - نطنز آغاز می‌شود و در نهایت تا سه راهی اصفهان - مبارکه ادامه دارد، 31 متر با شش باند رفت و برگشت و 10 تقاطع غیرهمسطح است.

این طرح که در سه فاز اجرایی خواهد شد کاهش مسیر ترانزیتی شمال به جنوب کشور و در نتیجه صرفه‌جویی در سوخت و کاهش تصادفات و حوادث جاده‌ای را به دنبال خواهد داشت.

این طرح ملی، به دلیل کمبود اعتبار هشت سال معطل مانده بود و با سرمایه‌گذاری سازمان بازنشستگی کشوری و همراهی وزارت راه و تعاون با حضور وزرا آغاز به کار کرد.

به گزارش ایرنا، عباس آخوندی در مراسم راه‌اندازی قطعات یک و دو آزادراه کنارگذر شرق اصفهان با اشاره به نقش این کنارگذر در کریدور شمال-جنوب داخل کشور گفت: این پروژه می‌تواند به آزادراه اصفهان-شیراز یا همان کریدور شمال- جنوب ایران به طول 240 کیلومتر متصل شود.

وی افزود: این دو آزادراه به طور همزمان تکمیل خواهند شد و در مجموع پروژه‌ای به‌طول 300 کیلومتر برای تمام این خطه و ملت ایران به بهره‌برداری خواهد رسید.

آخوندی با اشاره به روند پیشرفت و ساخت کنارگذر شرق اصفهان بیان داشت: احداث این مسیر سال 82 آغاز شد و پس از سپری کردن روند پیشرفت در اوایل سال ۹۰ از نفس افتاد و درگیر مسائل حقوقی و اداری شد اما پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید با توافق با سرمایه‌گذار پیشین و بدون نیاز به رفع مسائل حقوقی از طریق مراجعه به دادگاه، این پروژه را تحویل گرفتیم.

وی تأکید کرد: این خواسته دیرینه مردم بود که برای بازدید از دو قطب بزرگ گردشگری و صنعتی کشور یعنی اصفهان و فارس در کریدور شمال به جنوب کشور حرکت کنند.

وی همچنین قطار سریع السیر اصفهان تهران را از طرح‌های بزرگ و آرزوهای تاریخی مردم خواند و افزود: این طرح ایران را وارد فناوری‌های جدید قطارهای سریع می‌کند.

وی با اشاره به تأمین مالی و گشایش « ال سی» برای این طرح، خاطرنشان کرد: تیم ایرانی قرارگاه خاتم الانبیا و تیم چینی در محل اجرای طرح مستقر شده‌اند و با توجه به تأمین مالی خوبی که صورت گرفته امیدواریم تا 44 ماه آینده به نتیجه برسد.

وی تأکید کرد: این قطار در تهران، فرودگاه امام خمینی، قم، شاهین شهر و اصفهان ایستگاه دارد.

* سهم دولت در این پروژه را کاهش دادیم

این مقام مسئول با اشاره به مدل قراردادی کنارگذر شرق اصفهان خاطرنشان کرد: سهم مشارکت دولت و بخش خصوصی در قرارداد قبلی به صورت 50-50 بود که در مدیریت جدید سهم دولت به 30 درصد کاهش یافت و انتخاب پیمانکار از طریق برگزاری مناقصه انجام شد. همچنین سایر امور اداری به طور مرتب و قانونی جلو رفت تا مشکلی در آینده برای انجام این پروژه به وجود نیاید.

وی افزود: برای 30 کیلومتر باقی‌مانده در قطعه سوم نیز فراخوان اعلام شد و در صورت موافقت پیمانکار دو قطعه اول و دوم از واگذاری قطعه سوم از سوی ما استقبال خواهد شد.

آخوندی در ادامه به کنارگذر غرب اصفهان اشاره کرد و گفت:‌ در صورت اتمام عملیات اجرایی تا میدان کرکوند تا سه ماه آینده آن قسمت نیز افتتاح می‌شود و باقی‌مانده پروژه نیز پس از اصلاح مواد قانونی تکمیل خواهد شد تا در نهایت هر دو کنارگذر شرقی و غربی به آزادراه اصفهان-شیراز متصل شوند.

وزیر راه وشهرسازی با اشاره به مزایای ساخت کنارگذر شرقی و غربی اصفهان بیان داشت: تکمیل این پروژه‌ها موجب ارتقای سطح ایمنی، کاهش آلودگی هوای استان و شهر اصفهان و صرفه‌جویی در مصرف سوخت و ‌کاهش زمان سفر می‌شود.

* ربیعی: وارد دوران بهبود اقتصادی شده‌ایم

همچنین علی ربیعی در مراسم آغاز عملیات اجرایی آزاد راه کنارگذر شرق اصفهان گفت: کشور وارد دوران بهبود وضعیت اقتصادی شده است و از نشانه‌های آن می‌توان به افزایش

9 درصدی حمل و نقل کالاهای صنعتی، افزایش چهار درصدی فروش سیمان، افزایش 13 درصدی تولید کاشی و سرامیک، بالارفتن مصرف برق صنعتی و به جریان افتادن سرمایه در گردش اشاره کرد.

وی با بیان اینکه در آغاز فعالیت دولت یازدهم با ریزش نیروهای شغلی مواجه بودیم، اظهار کرد: طرح راهبردی ما حفظ ظرفیت اشتغال موجود و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها بود، بطوریکه در چند روز گذشته سه صنعت تعطیل شده در استان لرستان را احیا کردیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه ایران، صفحه 5، تاریخ انتشار: شنبه 27 شهریور 1395، شماره: 6313.

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین