پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۶۶۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توییتی با اشاره به دیدار «بسیار سازنده» با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر آمادگی تهران برای روابط عادی با آژانس تأکید کرد و درباره برخی کارشکنی‌ها هشدار داد.
شعار سال : محمدجواد ظریف تصریح کرد: دیداری بسیار سازنده با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم. ایران کاملاً شفاف بوده است؛ بیش از ۹۲ درصد بازرسی‌ها در موارد مشابه جهانی در ایران انجام شده است.

وی هشدار داد: برخی به دنبال از بین بردن این شفافیت از طریق اعمال فشار برای بازگشایی موضوعات مختومه هستند. ظریف افزود: ما خواهان روابط عادی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هستیم.


** ترامپ به مبتدیان قلدر گوش نسپارد

ظریف در توییتی دیگر نوشت: قلدری بی قانون پمپئو بار دیگر ایالات متحده را در انزوا قرار داد.

وزیر امور خارجه افزود: در حالی که آمریکا از برگزاری جلسه شورای امنیت برای بحث درباره اطلاعیه غیرقانونی این کشور در روز جمعه ممانعت کرد، اعضای شورا در جلسه امروز در خصوص خاورمیانه، اقدام آمریکا را به عنوان اقدامی باطل و بی‌اثر رد کردند.

ظریف ادامه داد: وقت آن است که ترامپ از گوش سپردن به مبتدیان قلدر دست بردارد.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار:۵ شهریور ۱۳۹۹، کد خبر: ۸۴۰۱۶۴۴۴ / irna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
0
0
اگر ارتباط عادی میخوای باید رفتار عادی هم داشته باشیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین