پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۷۲۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
سید حسن نصرالله گفت: سفارتخانه کشور‌های عربی و غربی در راستای انتشار اخبار کذب و سیاه نمایی چهره حزب‌الله میلیون‌ها دلار هزینه می‌کنند.
شعار سال: سید حسن نصرالله دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی حزب‌الله در سخنرانی خود در شب عاشورای حسینی (ع) تأکید کرد که کشور‌های جهان از توان سایبری خود در راستای تحقیق اهدافشان و علیه دیگر کشور‌ها سوءاستفاده می‌کنند.

وی با اشاره به تبلیغات منفی رسانه‌های عربی و غربی علیه حزب‌الله برای تخریب چهره مقاومت افزود: سفارتخانه‌های کشور‌های عربی و غربی در راستای انتشار اخبار کذب و سیاه نمایی چهره حزب‌الله میلیون‌ها دلار هزینه می‌کنند. دشمنان برای نشر اکاذیب و مسموم کردن افکار عموم مردم حد و حدودی قائل نیستند.

سیدحسن نصرالله گفت: این حجم از حملات (در عرصه سایبری و الکترونیکی) علیه حزب‌الله طی ۴۰ یا ۵۰ سال اخیر بی‌سابقه است.

وی در ادامه تصریح کرد: علیه حزب‌الله سیاست هجمه رسانه‌ای در پیش‌گرفته شده است. اتاق فکری در این رابطه وجود دارد که پس از تولید اخبار (کذب) آن را به رسانه‌ها پمپاژ می‌کند. حفظ تعهد و صداقت تنها ابزاری است که می‌توان با آن در مقابل این‌گونه حملات ایستادگی کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تأکید کرد: دوره زمانی بود که طی آن حمایت مالی بسیاری از رسانه‌ها به خاطر عملکرد ضعیفشان در پوشش علیه مقاومت قطع شد، اما اکنون با توجه به گستره حمله وسیع رسانه‌ای دشمن آنان باید دوباره به میدان بازگشته و حمایت مالی شوند.

سید حسن نصرالله افزود: باید در مقابل روزنامه‌ها و رادیو‌های مخرب ایستاد و تحریمشان کرد. بررسی و کنکاش دقیق اخبار منتشره در رسانه‌ها ضروری است و این هم یکی از اشکال مقابله با حملات دشمن است. سیاست ما در عدم واکنش به برخی مقالات و اکاذیب و تبلیغات یکی از شیوه‌های مقابله با فشار رسانه‌ای و سایبری دشمنان مقاومت به‌حساب می‌آید. اعمال فشار روحی و روانی از مکانیزم‌هایی است که دشمن برای شکستمان استفاده می‌کند به‌گونه‌ای که از اهداف و قضایایی که برای آن قربانی و فداکاری کردیم عقب‌نشینی کنیم.

سید حسن نصرالله گفت: افتخار می‌کنیم که در مکتب امام حسین (علیه‌السلام) و اصحاب ایشان هستیم. ما همان چیزی هستیم که می‌خواستیم باشیم و آرزو می‌کنیم که در عرصه توکل بر خدا و فداکاری مانند آنان باشیم. به جهانیان می‌گوییم که قتل و ارعاب نمی‌تواند ما را بترساند، مرگ امری است که ما به آن عادت داریم. عزت ما از جانب پروردگار، شهادت است. معتقدیم که خداوند از ۳۸ سال پیش تاکنون با ما بوده و از ما دفاع و پیروزمان کرده است اکنون هم ما پیرو او هستیم و برای فداکاری آماده‌ایم چراکه خداوند پیروزمان گرداند.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تصریح کرد: تمام آنچه در رسانه‌ها درباره عادی‌سازی روابط و ناو‌ها و کشتی‌ها می‌شنوید تا زمانی که در مسیر حقیقی‌مان با خداوند هستیم حتی یک‌لحظه هم بر مجاهدان ما تأثیر نمی‌گذارد. ما معتقدیم که خداوند همراه ماست.

سید حسن نصرالله در پایان سخنانش در شب عاشورای حسینی خطاب به سرور سالار شهدای کربلا گفت: یا حسین (ع) ما از نخستین روز‌های تولدمان تا مرگ‌مان تو را تنها نخواهیم گذاشت این عهد ما با توست.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۳۳۷۸۷۴، www. tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
0
0
برای حمله ابتدایی به یک جا، ابتدا باید افکار عمومی رو آماده کرد و این کار داره با رسانه در دنیای جدید پیگیری می شه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین